AK Parti'nin Kurulduğu Gün Doğan Semih'ten AK Parti İl Başkanı Yıldırım'a Ziyaret

AK Parti'nin kurulduğu tarih olan 14 Ağustos 2001 günü doğan Semih Özlü, AK Parti'ye üye oldu.

AK Parti'nin Kurulduğu Gün Doğan Semih'ten AK Parti İl Başkanı Yıldırım'a Ziyaret

AK Parti'nin kurulduğu tarih olan 14 Ağustos 2001 günü doğan Semih Özlü, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım'ı ziyaret ederek AK Parti'ye üye oldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, genç Semih'in ziyaretinin çok anlamlı ve etkileyici olduğunu vurguladı.

YILDIRIM: “PARTİMİZE ÜYELİĞİNİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

AK Parti'nin gençlerle, onları tanımlama ve tarif etme çabalarının ötesinde gerçek bir gönül bağı kuran bir okul olarak mücadelesini tarihe altın harflerle kazıdığının altını çizen Başkan Yıldırım; "Bugün bizim için çok anlamlı bir misafirimizi parti binamızda ağırladık. AK Parti'mizin en anlamlı üye kaydını yaptık. Gençliğe görev ve sorumluluk eksenli tarihi bir misyon yükleyen AK Parti ile birlikte siyasette sokaktan masaya taşınan gençler kendi siyasetini üretir, söylemini geliştirir, eyleme geçer, neticeleriyle yüzleşir ve hesap verir konuma geldi. Liderlik serüveninde davanın evvela gençlerin omuzlarında yükseleceğine olan inancını defaatle yineleyen Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan, gençleri her zaman yanında, yol arkadaşı olarak görmüştür. Bizler de bu anlayışla gençlerimize her zaman kucak açıyoruz. Ben bu duygularla Semih Özlü kardeşimin partimize üyeliğinin hayırlı olmasını diliyor, ziyaretinden ötürü de kendisine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137