Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Elazığ’a gelen Ak Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, partisi tarafından düzenlenen teşkilat buluşmasına katıldı.

Toplantıya Kandemir’in yanı sıra; AK Parti Elazığ milletvekilleri, teşkilat mensupları ve partililer katıldı.

GÜRGÖZE: AK PARTİ ELAZIĞ İL TEŞKİLATLARI OLARAK HİZMETLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Değerli başkanım, zatı halinizin tensipleriyle 7. Olağan Kongre sürecine girmiş olduğumuz 7 Ekim’den bu güne kadar belde ve ilçe teşkilatlarımızda değişimlere gitti. O değişimler yeni yol arkadaşlarımızla birlikte yeni bir heyecanla AK Parti Elazığ il teşkilatları olarak hizmetlerimize devam ediyoruz. AK Parti Elazığ İl Teşkilatı kurulduğu günden bugüne kadar elhamdülillah eksiksiz bir şekilde hiç yorulmadan gerek geçmiş dönemlerde görev almış il başkanlarımız ilçe başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimizle birlikte dimdik ayakta güçlü bir şekilde yarına hazırlıklarını yapıyorlar” dedi.

GÜRGÖZE: CUMHURBAŞKANIMIZIN DAVASI AK PARTİ ELAZIĞ İL TEŞKİLATININ DAVASIDIR

Başkan Gürgöze, “AK Parti Elâzığ İl Teşkilatı Cumhurbaşkanımızın, Genel Başkanımızın, Liderimizin teşkilatlar için ön gördüğü şekilde çalışmalarını yürütüyorlar.  Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar AK Parti İl Başkanlığında ve AK Parti il teşkilatında görev almanın hükümlüğünü ve sorumluluklarının hakkı ile yerine getirmenin büyük bir gayreti içinde olduk. En ücra köyümüzdeki veya mezramızda vatandaşlarımıza ulaşarak onların dertleri ile dertlenmeye çok büyük önem verdik. Milletimizin hanesini sevgi ile çalmaya çalıştık. Milletimizin gönül sofralarında onların muhabbetini kazanmak için çok büyük çabalar sarf ettik. AK Parti Elazığ il teşkilatı olarak bugüne kadar olduğu gibi bugün buradan da haykırarak ifade etmek istiyoruz ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolu, AK Parti Elazığ İl Teşkilatının yoludur. Cumhurbaşkanımızın sevdası AK Parti Elazığ İl Teşkilatının sevdasıdır.  Cumhurbaşkanımızın davası AK Parti Elazığ İl Teşkilatının davasıdır” diye kaydetti.

GÜRGÖZE: SEÇİMLERDE MİLLETİMİZİN DESTEĞİ İLE BAŞARI İLE ÇIKTIK

Başkan Ramazan Gürgöze, “Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar 2 genel seçim, bir yerel seçim, bir referandum ve birde cumhurbaşkanlığı seçimini bu salonda bulunan kardeşlerimle birlikte omuz omuza, gönül gönüle gelerek milletimizin desteği ile başarı ile çıktık. İnşallah 2023’te ki genel seçimde ve akabinde 2024’te ki yerel seçimlerde, sonrasında liderimizin ortaya koyduğu 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine varmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı sürdüreceğimizi ifade ediyorum” açıklamalarını kaydetti.

ŞERİFOĞULLARI: BUNDAN SONRAKİ SÜREÇTE DE SİZLERİN VERECEĞİ DESTEKLE BERTARAF EDİLECEKTİR

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “AK Parti sürekli kendini yenileyen, geliştiren dinamik bir yapıya sahiptir. Öncesinde görev alan ve şu an görevde olan her teşkilat mensubu bizler için değerlidir. Her teşkilat mensubumuzda son nefesine kadar bu davanın bir mensubu olarak Allah’ın izniyle kalacaktır. AK Parti’miz 2002 yılından itibaren yaptığı çalışmalarla ülkemizi geliştirdi. Ama maalesef son zamanlarda ekonomik ve güvenlik anlamında beka mücadelesi verdiğimiz bir zamandan geçiyoruz. Ama milletin adamı, mazlumun adamı Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘ın dik duruşu ile bu tür tehlikeler bertaraf edildi Allah’ın izniyle bundan sonraki süreçte de sizlerin vereceği destekle bertaraf edilecektir” ifadelerini kullandı.

DEMİRBAĞ: ELAZIĞ, BU KALE HDP’YE PKK’YA GEÇİT VERMEZ

AK Parti Elâzığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “AK Partimizin kuruluşundan bu yana Yeni Kapıda oradaydık. İstanbul Büyükşehir Belediyesinde çalışıyorduk. 2002’nden bu yana geçen süre içinde ülke genelinde çok büyük hizmetlere imza atıldı. Büyük imzalar atılırken Elâzığ’da gerçekten çok güzel hizmetler yapıldı. Mecliste 6 dakikalık bir konuşmamız oldu. Orada basına HDP olarak yansıdı ama ruh ikizleri 70-80 tane organizeli CHP, 25 – 30 civarında da HDP’nin başını çektiği ve İYİ Parti’den de kendini bilmez 5-10 kişinin iştiraki ile Saadet Parti’sinin desteği ile büyük bir gürültü içinde bir 6 dakika susmadan konuştuk. Neticesinde de konuşmanın ortasında devam edin dedim devam ettiler bizde devam ettik. Şimdi biz Allah’a şükür liderimizle ona layık olmak isteyen ekibi ile bizlerde mecliste sizleri en iyi temsil etme gayreti içindeyiz. Sizlerde seçimde Elâzığ olarak Selahattin Demirtaş Elazığlı ve Palulu olmasına rağmen %10 barajını Elazığ’a aşamadı. Allah sizden razı olsun. Elazığ, bu kale HDP’ye PKK’ya geçit vermez” diye ifade etti.

AĞAR: AK PARTİ DEMEK TÜRKİYE’NİN HAKKINI SAVUNMAKTIR

AK Parti Elâzığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, “AK Parti geniş, tecrübeli, genel Başkan Yardımcıları olsun, bakanları ile olsun teşkilat mensupları ile ülkemizin başına örülmeye çalışan sıkıntıları önceden sezebilecek, kurduğu devlet yapısı ile de ona ilelebet sahip çıkması ile de çok başarılı yönetimleri ile de Arapbaharı diye uydurulmuş bir Akdeniz’deki petrollere çökmek için uydurulmuş bir parça olmadan ona Gezi ile beraber bizim başımıza örülmeye çalışılan çoraplar çok sert bir karşılık vermiş, akabinde de tekrar seçimi kazanıp tek başına iktidar olup bizleri bu refah, mutlu ve huzura kavuşturmuş bir partidir. AK Parti demek Türkiye’nin hakkını savunmaktır” diye kaydetti.

 MALLI: CUMHURBAŞKANIMIZIN ELÂZIĞ’DA Kİ SESİ, NEFESİ SİZLERSİNİZ

AK Parti Ankara Milletvekili, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Elazığ Sorumlusu Mahmut Sami Mallı, “7. Olağan Kongremizi 7 Ekim tarihinde başlatmış bulunmaktayız. Belde kongrelerimizi tamamladık. Aramızda belde başkanlarımız ve yönetimleri var. Teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Önümüzde ilçe kongrelerimiz var. İlçe kongrelerimize gitmeden önce bazı ilçelerimizde değişiklik yaptık. Yeni seçilen ilçe başkanlarımıza hayırlı olsun. İlçe kongrelerini tamamladıktan sonra yeni yönetimleri işle birlikte 2023 hedeflerimize devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın Elâzığ’da ki sesi, nefesi sizlersiniz” dedi.

KÖSELİ: ÇOK GÜZEL BİR TEŞKİLAT, ÇOK GÜZEL BİR RUH

Antalya Milletvekili, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, MKYK Üyesi Mustafa Köseli, “Antalya’dan selamlar getirdi. Sanıyorsunuz ki Antalya sıcak Antalya’da bugün ciddi manada yağışlı ve serin bir hava var. Şöyle güzel güzel kar yağsın barajlarımız dolsun. Bugün sabahtan itibaren Elazığ’dayız. Elazığ’ımızın ilçelerini milletvekillerimizle, il başkanımızla, belediye başkanımızla, ilçe başkanlarımızla beraber dolaşıyoruz. Ankara’dan gelen heyetle, komşu il başkanlarımızla. Sabahtan beri gördüğümüz manzara çok güzel. Çok güzel bir teşkilat. Çok güzel bir ruh. Gençlik kolları çok canlı heyecanlı, nereye gitsek yanımızda duran hanımlar var ve ana kademesiyle gerçekten çok güzel bir teşkilat. İlginize, sevginize çok teşekkür ediyoruz. Elaızğ neyi ile meşhur derseniz toprağı ile derim. Bunu sizi görünce bir kere daha şahit olsum” ifadelerini kullandı.

AĞVALI: TÜM ELAZIĞLILARA TEŞEKKÜR BORCUMUZ VAR

Konya Milletvekili, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Abdullah Ağvalı, “çok zor seçimleri geride bıraktık. Özellikle çok sert rüzgarlar esti. Ellerine saz verdiler barış türküleri okundu üzerine ve bu ülkenin birliğini bozmak isteyen parti çoğu yerde etkili oldu. Biz Konya’dan Elâzığ’a baktığımız da Elazığ’a da ne olacak dediğimiz Elazığ her zaman dik durdu, bu fikre geçit vermedi ve dimdik ayakta kaldı. Bunun için tüm Elazığlılara teşekkür borcumuz var” açıklamalarında bulundu.

DAĞKILIÇ: İLÇELERİMİZDE KUCAKLAŞIYORUZ, DAVA ARKADAŞLARIMIZLA BULUŞUYORUZ

İstanbul Milletvekili, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Halis Dağkılıç, “Mevsim şartları gereği dışarısı soğuk, her birimiz yoldan geldik. Teşkilat başkanımız bugün Elazığ’ın 3 ilçesini gezerek teşkilatla buluştu. Ancak salona baktığınızda Elazığlıların samimiyeti hem salonu hem de yüreğimizi ısıtmaya yetiyor. Bugün burada teşkilat başkanımız var. adeta Türkiye’yi karış karış geziyoruz. İllerimizde ilçelerimizde kucaklaşıyoruz, dava arkadaşlarımızla buluşuyoruz” dedi.

BULUT: LİGDE SÜPER LİGDE MÜCADELE ETMEYE BAŞLADIK

AK Parti Elazığ Milletvekili, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Metin Bulut, “2003 tarihinde Tayyip Erdoğan bu ülkenin başına geçtiğinde yol ayrımındaydı. Ya küresel güçlere teslim olacaktı ya da küresel bir aktör olacaktı. Ne inancı, kişiliği, değer sistemi küresel güçlere teslim olmaya uygun değildi. Güçlü bir oyuncuyum dedi ve milleti arkasına aldı. Milletle birlikte lig atladı. Biz cumhurbaşkanımızın önderliğinde liderliğe farklı bir ligde süper ligde mücadele etmeye başladık” açıklamalarını kaydetti.

KANDEMİR: BİZİM İÇİN İNSAN SADECE SİYASETİN ÖZNESİ DEĞİL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, “Bizler siyasete bakarken diğerlerinden farklı olarak insana bakarken bir manadan gidiyoruz. Bizim için insan sadece siyasetin öznesi değil. Alemin özü. Bize oy versin vermesin, bizimle yan yana dursun durmasın kimseyi öteki kılmaz bizim siyasetimiz. Bakarken insana gözlerinin içine, gönlüne, zihnine bakarken bilir ki anlam dünyasından alemin yüzüne bakıyorum ben. Siyaseti buradan anlamlandırıyorsak dinine, diline, ırkına, ailesine bakmadan, yeryüzünün neresinde bulunursa bulunsun herkesi kalbinde taşıyacak gözle bakarız. Bu kardeşler topluluğu meseleleri ele alırken benim meselem diye öncelemez. Ben diye bakmaz hadiselere. Onun için AK Parti siyasi hareketinin sadece Türkiye’de ki vesayeti değil dünyada oluşturulmuş vesayete karşı sözünü, sesini yükseltiyor. Orijinal bir çağrı yapıyoruz biz. Bu topraklardan tüm dünyaya hareket ediyoruz. Tıpkı 100 yıllar önce ceddimizin haykırdığı gibi adalet arayışındayız diyoruz. Hakikatin yanındayız diyoruz. Bunu yaparken hiçbir dengeye yaslanmadan yapıyoruz” dedi.