Kurban Bayramının ilk gününde AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, teşkilat bayramlaşmasını gerçekleştirdi.

Bayramlaşma, pandemi nedeniyle video konferans yöntemi ile gerçekleştirildi.

Bayramlaşma programına AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Dermibağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet, AK Partili belediye ve il genel meclisi üyeleri, AK partili ilçe ve belde belediye başkanları ile teşkilat mensupları katıldı.

YILDIRIM: AK PARTİ TEŞKİLATLARI OLARAK ŞEHRİMİZİN HER KÖŞESİNDEYİZ

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Elazığ’ımız hamt olsun huzurlu bir bayram geçiriyor. AK Parti teşkilatları olarak şehrimizin her köşesinde kısaca ‘TAMAM’ diyerek ifade edilerek temizlik-maske ve mesafe kurallarına uygun şekilde bayram yaşıyoruz. İnşallah bundan sonraki bayramda da daha güzel bir şekilde bir araya geleceğiz. Davamızı ayakta tutma süreklilikleri taşıma konusunda AK Parti’nin il, ilçe ve beldelerdeki temsilcileri olarak bizlere büyük sorumluluk düşüyor. Her bir arkadaşımı gece gündüz uyku tutmaması gerekiyor. Kendini üstün görmyen, gönül yıkmak yerine gönül kazanan, dışlayan değil, toparlayan, bir araya getiren anlayışıyla hareket ederek davamıza uygun şekilde yaptığımız çalışmaların meyvesini hamt olsun sade, net bir biçimde alıyoruz. Bu çalışma temposunu önümüzdeki süreçte daha da arttırarak dostlarımızı çoğaltıp düşmanlarımızı azaltma gayreti içerisinde olmalıyız. Vatandaşlarımız bizim sadece konuşan değil, söylediğini yapan bir parti olduğumuzu bildiği için hep yanımızda duruyor” ifadelerini kullandı.