Akçakiraz Beldesi'nde Hatıra Ormanı Oluşturuldu

Elazığ İHH tarafından Akçakiraz Beldesi'nde hatıra ormanı oluşturuldu.

Akçakiraz Beldesi'nde Hatıra Ormanı Oluşturuldu

İHH İnsani Yardım Vakfı Elazığ Şubesi tarafından Akçakiraz Beldesinde hatıra ormanı oluşturuldu.

Kuranı Kerim tilaveti ile başlayan program İl Müftüsü Selami Aydın tarafından edilen dua ile devam etti.

ÇETİNER: FİDANLAR YETİMLERLE BERABER BÜYÜYECEKLER

Orman Haftası dolayısı ile etkinliklerin devam edeceğini söyleyen Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü. Bugünde bu gün ve hafta boyunca bir takım etkinliklerimiz oldu. Tarım Orman Bakanlığı ve Orman Genel Müdürlüğümüzün özellikle bu haftayı fidan dikim etkinlikleri ile sürekli bir etkinlik olacak şekilde bir takım etkinliklerin yapılması şeklinde talimatları oldu. İnsani Yardım Vakfı olarak da başkanımızın bizden talepleri oldu. Biz de bu talebe kayıtsız kalmadık. Yetim çocuklarımızla birlikte fidan dikim etkinliğimiz oluyor. Yetimler bizlerin emanetidir. Bu emanetler bizim fidanlarla beraber büyüyecekler” dedi.

ÖZDEMİR: EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ

Palu Belediye Başkan Vekili Eşref Özdemir emeği geçenlere teşekkür ederek, “fidanlar yetim çocuklarımızın adına olacak. Emeği geçenleri tebrik eder teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

KAYA: ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜMÜZÜ TEBRİK EDİYORUM

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya’da yetimlerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz” diyerek, “Özellikle her güzel işte meydana inen orman bölge müdürümüzü tebrik ediyorum. Göreve geldiği ilk günden beri aksiyonel tavrını hiç eksik etmediğinden dolayı kurumu makamdan değil alandan idare eden bölge müdürümüze teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

KILIÇ: ANLAMLI VE GÜZEL BİR GÜN

İHH Elazığ Şube Başkanı Metin Kılıç ise, günün önemine değinerek “Anlamlı ve güzel bir gün. Bu güzel günde güzel ortamda güzel insanlarla beraber güzel bir etkinlik yapıyoruz. Bütün bu güzellikleri bir araya getiren rabbimize hamd olsun” dedi.

Konuşmaların ardından 500 fidan toprakla buluştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137