Akçakiraz Beldesi’nde, belediyenin çalışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda Akçakiraz Beldesi’nde Bitümlü Sıcak Karışım asfalt çalışmaları başlatıldı.

Diyarbakır ve Bingöl yollarını birbirine bağlayan ve Akçakiraz Yüzbaşı Mahallesi’ni de kapsayan 3 kilometre uzunluğundaki yolda yapılan asfaltlama çalışmalarının yaklaşık 20 gün içinde tamamlanması hedefleniyor.

KAYA: 20 GÜN İÇERİSİNDE BİTECEK

Çalışmaları yerinde inceleyen Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, destekleri için AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’a teşekkür ederek, “Bismillah diyerek yolumuza başladık. Bitümlü sıcak karışım asfaltımızın çalışması başladı. Bugünle birlikte inşallah 20 gün içerisinde bitecek. Bu anlamda bizlere katkı sunan kıymetli Milletvekilimiz Zülfü Demirbağ’a teşekkürlerimi şükranlarımı sunuyorum. Bundan önce yaptığımız altyapı çalışmalarında bizlere destek veren Elazığ milletvekillerimize ve il başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

KAYA: AK PARTİLİ OLMANIN AVANTAJLARINI KULLANDIK

Başkan Kaya, yatırım ve çalışmalarda AK Partili olmanın avantajlarını kullandıklarını ifade ederek, “AK Partili olmanın sorumluluk bilinciyle hareket ettik ve bu anlamda menzile vardık, netice aldık. AK Partili olmanın avantajlarını kullandık. Bütün yatırımımızı birikimimizi bugün hizmete sunuyoruz. Malumunuz bu yolun özellikle Yüzbaşı Mahallesi, Elazığ Caddesi’nin altyapı ihalesini yapmıştık. Hatlarımızı güçlendirdik. Enerji hatlarını yerin altına aldık ve bütün altyapı işlerimizi bitirdik. Bugün itibariyle asfalt çalışmalarına başladık inşallah daha konforlu olacak. Bu bölgeye değer katacak.” açıklamalarını kaydetti.

KAYA: İNŞALLAH ÇOK DAHA KONFORLU BİR YOL OLACAK

Başkan Sabahattin Kaya, yolun, yolun bölge için çok önemli olacağına dikkat çekerek, “Bu yol Diyarbakır ve Bingöl yollarını birbirine bağlayan 3 bin metrelik bir yol inşallah çok daha konforlu bir yol olacak. Bu bölgeye renk katacağına ben inanıyorum hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.