Akçakiraz Beldesi’nde, belediyenin çalışmaları devam ediyor.

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya yapımı devam eden çalışmaları inceledi.

KAYA: AK PARTİLİ OLMANIN AVANTAJLARINI KULLANDIK

Akçakiraz Beldesi’nde başlatılan Bitümlü Sıcak Karışım asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kaya, destekleri için AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’a teşekkür ederek AK partili olmanın avantajlarını kullandıklarını belirtti. Kaya, “Bismillah deyip yolumuza başladık bugün itibariyle inşallah 20 güne kadar bitecek. Bu anlamda bize katkı sunan, destek veren, yükümüze omuz veren kıymetli Milletvekilimiz Sayın Zülfü Demirbağ’a bütün Akçakirazlılar adına bu yolu kullanan bütün sürücüler adına ben şükranlarımı sunuyorum. Bundan önce yaptığımız alt yapı çalışmasında bizlere destek veren siyasi aktörlerimize Elazığ Milletvekillerimize ve kıymetli İl Başkanımıza ben buradan şükranlarımı sunuyorum. AK Partili olmanın sorumluluk bilinciyle hareket ettik, bu anlamda netice aldık AK Partili olmanın avantajlarını kullandık ve hamdolsun bütün yatırımımızı birikimimizi bugün hizmete dönüştürmüş oluyoruz” ifadelerini kullandı.

KAYA: BİTÜMLÜ SICAK KARIŞIM ASFALT ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

Belediye çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Kaya, yolun bölge için çok önemli olacağına dikkat çekti. Kaya, “Yüzbaşı Mahallesi Elazığ Caddesi’nin alt yapı ihalesinin tümünü yapmıştık fiber optiğini güçlendirdik, telekomu güçlendirdik, doğalgaz hatlarımızı çektik, suyu ve kanalizasyon hatlarımızı çektik, Hamzabey hattımızı çektik ve enerji hatlarını yerin altına aldırdık ve alt yapıyı bitirdik. Bugün itibariyle de Bitümlü Sıcak Karışım Asfalt çalışmalarına başladık inşallah daha konforlu daha rahat ve seyiri, görüntüsü, fiziki anlamda da çok güzel olacak bu bölgeye renk katacak, değer katacak. Akçakiraz’ın mahalle sakinlerine hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

KAYA: ÇEŞMELERİMİZ YAKLAŞIK 20 YILDIR KURUMUŞTU AMA BİZ BUGÜN İKİSİNİ DE AKITTIK

Başkan kaya, 200 yıllık çeşmelerin yaklaşık 20 yıldır kuruduğunu belirterek iki çeşmenin özverili çalışmalar sonucunda akmaya başladığını ifade etti. Kaya, “Atalarımız su gibi aziz ol demişler bugünde bir başka çeşmemizin başındayız doya doya içiyoruz ve hamdolsun su ve kanalizasyon işleri personellerimize teşekkür ediyorum. Gerçekten çok büyük enerji harcadık çok özel gayretler gösterdik 150-200 yıllık çeşmelerimiz yaklaşık 20 yıldır kurumuştu ama biz bugün ikisini de akıttık. Bu başarı bütün Akçakirazlılarındır bütün Akçakiraz personellerinindir” dedi.

KAYA: 20 GÜN SONRA BAHÇEKAPI’NIN KANALİZASYON SORUNU ARTIK TARİHE KARIŞACAK

Akçakiraz Şintil mahallesinde yapımı devam eden kanalizasyon çalışmalarını da yerinde inceleyen Başkan Kaya kanalizasyona çalışmalarının bitmek üzere olduğunu kaydetti. Kaya, “Eksik kalan, tamamlayamadığımız kanalizasyon çalışmalarımızı bitirmek üzereyiz. İnşallah 20 gün daha buradayız. 20 gün sonra Bahçekapı’nın kanalizasyon sorunu artık tarihe karışacak. Bu anlamda katkı sunan bütün ekip arkadaşlarıma ben teşekkür ediyorum” diye ifade etti.