Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, depremden etkilenen çocuklar için ücretsiz spor kursu vereceklerini duyurdu.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya ülke olarak asrın felaketini yaşadığımızı, devletimizin ve milletimizin tek bir vücut halinde yaralarımızı bir an önce sarmamız için dört elle çaba sarf ettiğini söyledi.

Akçakiraz Belediyesi olarak her zaman üzerlerine düşeni yapmaktan çekinmediklerini belirten kaya bugüne kadar deprem bölgesine belediye olarak birçok yardım yaptıklarını bugünden sonrada ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Bu kapsamda deprem sonrası yaraların sarılmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini belirten Kaya, depremden en çok çocukların etkilendiğini, çocukların bir an önce deprem psikolojisinden kurtulup normal hayata dönmeleri için depremden etkilenen çocuklara ücretsiz olarak spor kursu vereceklerini belirtti.

DİNÇ: BİR ÇOCUĞUMUZUN BİLE YÜZÜNDE BİR GÜLÜMSEMEYE SEBEP OLABİLİRSEK BUNDAN ÇOK MUTLULUK DUYACAĞIZ

Daha Büyük Bir Deprem Gerçekleşecek Mi? Daha Büyük Bir Deprem Gerçekleşecek Mi?

Akçakiraz Spor Kulübü Başkanı Şefik Dinç ise yaptığı açıklamada; “sporun iyileştirici yönünün bilimsel bir gerçek, yaşadığınız ulusal felaket sonrasında milletimizin her ferdi gibi bizlerde yaralarımızı bir an önce sarmak için elimizden geleni yapmaktayız. Bu kapsamda sporun iyileşici ve birleştirici yönünü kullanarak bir çocuğumuzun bile yüzünde bir gülümsemeye sebep olabilirsek bundan çok mutluluk duyacağız” dedi.