Akçakiraz Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kadın Yaşam Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Kadınların becerilerini geliştirebileceği, el emeği göz nuru ürünlerini satabileceğini ve sosyal aktivitelerde bulunabilecekleri merkezin açılışına Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Koordinatörü Ramazan Gürgöze, İl Müftüsü Selami Aydın, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Kızılay Elazığ Şube Başkanı Rahmân Kızılkaya, İHH Elazığ Şube Başkanı Metin Kılıç, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mithat Ulaş, Akçakiraz Eski Belediye Başkanları İrfan Demirel, Osman Canbay katıldı.

KAYA: EVİN HER BİREYİNE DESTEK SAĞLAYACAK BİR PROJEDİR

Merkezin açılışında konuşan Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, “Evin her bireyine destek sağlayacak bir projedir. Ben bu projede emeği geçen özellikle Ayfer Hoca’ma ben çok teşekkür ediyorum. Eğitimci hocama ben çok teşekkür ediyorum. Bu projeye katkı sunan iki tane kurum müdürümüze; özellikle İŞ-Kur Müdürümüze, Halk Eğitim Müdürümüze ben gerçekten teşekkür ediyorum. Her Akçakirazlı hanımefendi adına, her Akçakirazlı birey adına şükranlarımı ifade ediyorum” ifadelerini kullandı.

VURAL: GÜZEL BİR YERİ AÇTIK

Proje Koordinatörü Ayfer Vural, “Akçakiraz hanımefendilerine güzel bir sosyal bir aktivite. Bu pandemi süreci, deprem sürecinde güzel bir can suyu oldu. Hanımefendiler için güzel bir aktivite oldu. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe de denk getirmemiz Sayın başkanımızın tasarruflarıyla hep beraber bir araya geldik. İstişarelerimizi yaptık. Güzel bir yeri açtık. Hayırlı mübarek olsun” şeklinde konuştu.

YILMAZ: BÖYLE ANLAMLI BİR GÜNDE AÇILIŞIMIZIN YAPILMASI ÇOK GÜZEL

Eğitmen Nurgül Yılmaz da, “Güzel projeler yapacağız buradaki faaliyetlerimizde. Böyle bir faaliyet gerçekleştirdiği için başkanıma ben öncelikle çok teşekkür ediyorum ve hepinizin Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Böyle anlamlı bir günde açılışımızın yapılması çok güzel” dedi.

Açılışa katılan siyasi parti, STK temsilcileri, Oda Başkanları de merkezin hayırlı olmasını temenni ederek, Başkan Kaya’nın önemli işler yaptığını ifade ettiler.