Düşler Tiyatrosu Sanat Kulübü tarafından hazırlanan “Aklı Olan Delirsin” Tiyatro Oyunu 28 – 29 Nisan tarihlerinde saat 19:30’da Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi’nde oynanacak.

Vefa Der Gençlik Kolları Başkanı Umut Aytaç, yapacakları tiyatro oyununa herkesi beklediklerini söyledi.

“ELAZIĞ HALKINI BİR NEBZE OLSUN GÜLDÜRMEYİ AMAÇLIYORUZ”

Aytaç yaptığı konuşmada, “Türkiye Vefa Derneğinin Düşler Tiyatrosu sanat kulübüyle birlikte yapmış olduğu 28 29 Nisan’da Nurettin Ardıçoğlu kültür merkezinde yapmış olacağımız “Aklı Olan Delirsin” Tiyatro oyunumuza siz değerli Elazığ halkını davet ediyoruz. Oyunumuz Cumartesi- Pazar saat 19:30’da iki perde şeklinde sergilenecek. Komedi dalındaki oyunumuza tüm ailelerimizin çocuklarıyla birlikte katılımlarını bekliyoruz. Türkiye Vefa Derneği olarak yapmış olduğumuz bütün projelerde toplumun ihtiyacı kültürel aktivite projeleriyle birlikte, bu ortaklaşa düzenlediğimiz proje ile birlikte Elazığ halkını bir nebze olsun güldürmeyi amaçlıyoruz” dedi.

“OYUNUMUZ İKİ PERDE, KOMEDİ ŞEKLİNDE OLACAK”

Yazan-Yöneten Emre Karapınar ise yaptığı açıklamada, “Oyunumuz iki perde, komedi şeklinde olacak. 4 akıl hastasının hastanede yaşadıklarının ardından sürpriz bir sonla oyunumuzu sonlandıracağız. Bizi bu tiyatro oyununda yalnız bırakmamanızı umuyoruz. Hepinizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.