Aksa Doğalgaz Şirket Müdürü Korkmaz’ın Tayini Çıktı

Aksa Elazığ Doğalgaz Dağıtım A.Ş’de Şirket Müdürlüğü görevini yürüten Resul Korkmz’ın tayini Sivas Bölge Müdürlüğü’ne çıktı.

Aksa Doğalgaz Şirket Müdürü Korkmaz’ın Tayini Çıktı

Başarılı çalışmalara imza atan Aksa Elazığ Doğalgaz Dağıtım A.Ş’de Şirket Müdürü Resul Korkmaz’ın tayini çıktı.

Başarılı Müdür Korkmaz, Sivas bölge Müdürlüğü bünyesinde vatandaşlara hizmet verecek.

RESUL KORKMAZ KİMDİR?

Karadeniz Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü mezunu olan Resul Korkmaz, 2005 -2006 yıllarında doğal gaz sektöründe faaliyet gösteren Öniz İnşaat San.Tic.A.Ş.’de Proje Mühendisi olarak görev yaptı.

Ardından A.C Grup’ta Proje ve Kontrol Mühendisi olarak çalışmaya başlayan Korkmaz, 2007 yılında Aksa Sivas Doğalgaz Dağıtım A.Ş’de Tesisat Kontrol Mühendisi olarak görev aldı. Korkmaz, 2008 yılında Aksa Tokat - Amasya bölgesinde Tokat Şube Şefi ve daha sonra Tokat İl Müdürü görevini 2017 yılına kadar sürdürmüştür. Ardından Aksa Elazığ Doğalgaz Dağıtım A.Ş’de Şirket Müdürü görevine atandı. Buradaki görevini tamamlayan Korkmaz’ın Sivas Bölge Müdürlüğü’ne tayini çıktı. Korkmaz aynı zamanda Tokat Gazi Osmanpaşa Üniversitesi’nde Mekatronik Yüksek Lisans yapmakta ve İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde eğitim hayatına devam etmektedir.

Medya grubumuz olarak Resul Korkmaz’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137