Mahalle Sakinlerinden Başkan Yanılmaz’a Teşekkür Plaketi

Kısa süre önce Aksaray mahalle halkına camiyi yenileme ve onarma sözü veren Başkan Yanılmaz’ın verdiği sözü zamanında yerine getirmesi dolayısıyla memnun olduklarını belirten Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Üyesi Tüler Mehmet Şener, Başkan Yanılmaz’a teşekkür plaketi takdiminde bulundu.

Vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanan çalışmaları değerlendiren Aksaray Mahalle Muhtarı Abdullah Bayrak ise “Camimizin morgu ve abdesthaneleri yenilendi. Bakım-onarım ve tadilattan geçirilerek yeniden hizmete sunuldu. Sayın Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“Şehrimizin Her Türlü İhtiyacını Gidermek Bizlerin Görevidir”

Morgu ve abdesthanesi yenilenen Aksaray Cami’sinde, tamamlanan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yanılmaz, daha kullanışlı ve kaliteli malzemelerle donanımlı hale getirilen caminin bütün hemşerilerimize hayırlı olmasını diledi.

“Belediye imkânlarının el verdiği oranda nasıl ki şehrin yollarının, parklarının, okullarının ihtiyaçlarını gideriyorsak, cami ve abdesthanelerimizin ihtiyaçlarını gidermek de bizlerin görevidir” diyen Başkan Yanılmaz, “bu şehir hepimizin, nerde hizmete ihtiyaç hâsıl olmuşsa biz orda oluruz” dedi.

Her Çalışmayı Denetlerim

Belediye Başkanı olarak halkımız için yapılan her türlü hizmeti her aşamasında denetlemek görevi olduğunu belirten Başkan yanılmaz şunları söyledi:

"Hizmetlerimizin ve hayata geçirdiğimiz projelerin en küçüğünden en büyüğüne kadar hepsini her aşamasında denetlemek gibi bir görevimiz var. Bir altgeçit projesini denetlediğimiz gibi bir fayansın uygulanışını bile denetlemek durumundayız. Hizmetin küçüğü büyüğü olmaz. Halkımızın kullanımına sunulacak her bir hizmeti denetmemekten asla yılmayız ve yorulmayız."