Ali Özcan Çalışmalarını Sürdürüyor

CHP 26. Dönem İstanbul Milletvekili Ali Özcan 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.

Ali Özcan Çalışmalarını Sürdürüyor

CHP 26. Dönem İstanbul Milletvekili Ali Özcan, CHP Genel Merkezi tarafından Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi kapsamında Elazığ’da görevlendirildi.

Cumhurbaşkanlığı seçimi kapsamında CHP Genel Merkezi tarafından Elazığ’da görevlendirilen CHP 26. Dönem İstanbul Milletvekili Ali Özcan seçim çalışmalarına baladı.

Eşine az rastlanır bir tempoda çalışmalarını sürdüren CHP 26. Dönem İstanbul Milletvekili Ali Özcan, seçim çalışmaları kapsamında;  Kapalı Çarşı,  Saray Cami Meydanı ve çevresindeki esnafları ziyaret etti.

Ziyaretler sırasında vatandaşlar ile de bir araya gelen Özcan, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için destek istedi. 

ÖZCAN: GENEL BAŞKANIMIZ CUMHURBAŞKANI OLACAK

Gerçekleştirdiği çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Özcan, “Vatandaşlarımıza göstermiş oldukları ilgi dolayısıyla çok teşekkür ediyorum.  Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde vatandaşlarımız yaşamış oldukları ekonomik ve sosyal sorunları çözecek tek ismin cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu ifade ettiler. Vatandaşlarımızın vereceği destekle genel başkanımız cumhurbaşkanı olacaktır. Ülkemiz genel başkanımızın Cumhurbaşkanlığında rahat bir nefes alacak. 28 Mayıs sıradan bir seçim değildir. 28 Mayıs bir referandumdur. Bu seçimde vatandaşlarımız bir tarafta hak, hukuk, adalet diyen liyakati tek geçerli ölçüt kabul edenler ile ülkeyi karanlığa götürecek olan tek adam rejimi arasında tercihte bulunacaktır" şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137