Ali Şekerdağ, Cumartesi Günü Havalimanında Karşılanacak

İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or, cumartesi günü Belediye Başkan Adayları Ali Şekerdağ’ı karşılayacaklarını belirterek, saat 12.30’da havalimanındaki karşılama için saat 12.00’de parti binası önünden araç kaldıracaklarını söyledi.

Ali Şekerdağ, Cumartesi Günü Havalimanında Karşılanacak

İYİ Parti, Elazığ Belediye Başkanlığına Ali Şekerdağ’ı aday olarak gösterdi.

Parti Grup toplantısında ismi açıklanan ve Genel Başkan Meral Akşener ile birlikte kürsüden partililerini selamlayan Ali Şekerdağ, cumartesi günü Elazığ’a gelecek.

OR: TÜM ELAZIĞLI HEMŞEHRİLERİMİZİ BURAYA DAVET EDİYORUM

İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt, Or, Belediye Başkan Adayları Şekerdağ için karşılama programı düzenlendiklerini belirterek, “8 Aralık 2018 cumartesi saat 12:30’da iyi Parti belediye başkan adayımız sayın Ali Şekerdağ’ı Havalimanında karşılayacağız. Aracı olan bütün hemşehrilerim, bütün Elazığlılar, aracı olmayan bütün Elazığlı hemşehrilerim saat 12:00’da parti önünden araç kaldırılacaktır. Tüm Elazığlı hemşehrilerimizi buraya davet ediyorum”dedi.

OR: ELAZIĞ’IMIZA VE ÜLKEMİZE İNŞALLAH HAYIRLARA VESİLE OLUR

Başkan Or, Şekerdağ’ın kamuoyu tarafından kabul gören bir aday olduğunu ifade ederek, “Adayımız Ali Şekerdağ Elazığ’ımıza ve ülkemize inşallah hayırlara vesile olur. Partimize ve Elazığ için iyi bir adaydır kendileri. Bu konuda tecrübelidir. Adayımızla ilgili kamuoyunda çok olumlu sinyaller aldık. Bütün Elazığlı hemşehrilerimizi bu konvoy karşılamasına, Elazığ Belediye Başkan adayımızı karşılamaya bekliyorum” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137