Anadolu Soruyor’un Konuğu Dr. Betül Sayan Kaya Oldu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Dr. Betül Sayan Kaya, “Anadolu Soruyor” programının canlı yayın konuğu oldu. Aralarında Kanal Fırat Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’ın da olduğu gazetecilerin sorularını cevaplandıran Dr. Kaya, 23 Haziranda gerçekleşecek İstanbul seçimleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Anadolu Soruyor’un Konuğu Dr. Betül Sayan Kaya Oldu

Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Dr. Betül Sayan Kaya, “Anadolu Soruyor” programının konuğu oldu.

KAYA: GERÇEKTEN KUCAKLAŞIYORUZ

İstanbul Milletvekili Dr. Betül Sayan Kaya, “Sahada hem Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Binali Yıldırım Başkanımız hem bizler İstanbul Milletvekilleri, Genel Başkan Yardımcısı olarak ben çok yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Vatandaşlarımıza gidiyoruz, onları dinliyoruz. Dertleriyle hem hal oluyoruz. Kucaklaşıyoruz ama bu kucaklaşma birilerinin söylediği gibi lafta değil. Gerçekten kucaklaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan’ın moderatörlüğünü yaptığı programda; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Dr. Betül Sayan Kaya aralarında Kanal Fırat Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’ın da olduğu gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

KAYA: BİZ İSTİYORUZ Kİ BÜTÜN BU VATANDAŞLARIMIZ SANDIK BAŞINA GİTSİN VE OYLARINI KULLANSINLAR

İstanbul seçmenlerine seslenen Dr. Kaya, “Biz özellikle sandığa gitmeye vatandaşlarımızla da çokça sıklıkla karşılaşıyoruz. Hatta bir kısmı bize de söylüyorlar. ‘Ben geçen seçim gitmedim’ deyip üzüntülerini de ifade edenler var, pişmanlıklarını, üzüntülerini… ‘bilseydim böyle olacağını elbette giderdim’ diyenler var. Ama bir de belki de geçen seçimde oy kullanıp uzun bayram tatili sebebiyle memleketine giden, tatile giden Anadolu’ya giden vatandaşlarımız da vardır. Onların da işte o 1 oy için ki 13 bin küsur oyla seçimin sonucu YSK’nın resmi açıklamasına göre sonuçlandı. 1 milyon 700 bin kişinin oy kullanmadığı bir seçimde biz istiyoruz ki bütün bu vatandaşlarımız sandık başına gitsin ve oylarını kullansınlar. Her bir oyunda yerine gittiğini net bir şekilde emin olalım inşallah bu sefer sandıklarımızın başında da hep birlikte teşkilatlarımız, AK Parti gönüllüleri olarak çok sıkı bir şekilde seçim sonuçları resmi olarak açıklanana kadar başında duracağız. Biz özellikle AK Parti olarak kurulduğu günden bu yana, hatta bu çok daha eskiye dayanır. Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul Büyükşehir belediye Başkan adayı olduğu 1994 seçimlerine kadar çok ciddi bir şekilde seçimde, sandıkta oylarına sahip çıkma bilinciyle yetişmiş bir gelenekten geliyoruz. Sandık başında da o yüzden titizlikle görevimizi son ana kadar inşallah yapacağız. Biz her bir oyun yerine gittiğinden emin olmak istiyoruz. Ben inanıyorum; İstanbullu kardeşlerim, vatandaşlarımız Binali Yıldırım Başkanımız gibi tecrübeli, birikimli, donanımlı, mütevazi bir başkana inşallah desteklerini esirgemeyecekler” ifadelerini kullandı.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137