Anadolu Yayıncılar Derneği öncülüğünde çok sayıda ulusal ve yerel gazeteci deprem bölgesi ziyaretlerini sürdürüyor.

İletişim Başkanlığı’nın destekleriyle ziyaretlerine devam eden Anadolu Yayıncılar Derneği üyeleri Gaziantep Nurdağı’nda incelemelerde bulundular.

Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Yılın Siyasetçisi Seçildi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Yılın Siyasetçisi Seçildi

Anadolu Yayıncılar Derneği üyelerinin ziyaretlerine Koordinatör Vali ve Şırnak Valisi Osman Bilgin ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin eşlik ederek çalışmalarla alakalı bilgiler verdi.

Daha sonra Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan ve üyeler Gaziantep Nurdağı’nda Afet Koordinasyon Merkezi’nde bir araya gelerek burada brifing aldılar.

BURHAN: YAŞADIĞIMIZ DEPREM FELAKETİ NEDENİYLE BÜYÜK ACILARIMIZ VAR

Afet Koordinasyon Merkezi’nde açıklamalarda bulunan Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, “Anadolu Yayıncılar Derneği olarak İletişim Başkanlığı’nın desteğiyle ulusal ve yerel gazeteciler bölgeye ziyarette bulunduk. Buraya ziyaretimizin temel sebebi hem varsa eksiklikleri medya mensupları bildirecekler, ayriyeten de yapılan güzel hizmetleri de anlatmak bizim görevimiz. Bizleri kabul ettiğiniz için biz teşekkür ediyoruz. Ulusaldan çok değerli gazeteci arkadaşlarımız bölgedeki çalışmalarla ilgili bilgileri verecekler. Tabi yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle büyük acılarımız var. Ölenlere Allah’tan rahmet diliyoruz. Bizleri kabuk ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Sizin de hükümetinizin de güzel hizmetleri var. Bununla ilgili bilgi almak için rahatsız ettik” ifadelerini kullandı.

PROJELERLE ALAKALI BİLGİLENDİRME YAPILDI

Ziyarette Koordinatör Vali ve Şırnak Valisi Osman Bilgin ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin gelen gazeteciler ve STK temsilcilerine depremin ardından yapılan çalışmaları aktararak bundan sonraki yapılacak olan projelerle alakalı bilgiler verdiler.