Ankara'da Elazığ'la İlgili Kritik Toplantı Yapıldı

Ankara'da Elazığ il yöneticileri tarafından Elazığ'ın sorunları, deprem konutları ve Elazığspor'la ilgili toplantı yapıldı. Toplantıda gündemdeki konularla ilgili çeşitli kararlar alındı.

Ankara'da Elazığ'la İlgili Kritik Toplantı Yapıldı

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Ankara’da toplantı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıda Elazığ'ın sorunları masaya yatırıldı. 

DEPREM KONUTLARI NASIL TESLİM EDİLECEK?

Toplantıda Elazığ'daki deprem konutlarının nasıl ve ne zaman teslim edileceği karara bağlandı. Toplantıdan çıkan sonuca göre Elazığ'da deprem konutları genel kurayla teslim edilecek. Hak sahipleri genel bir kuraya girecek ve kurada ismi çıkan hak sahibi yine kuradan çıkacak bölgedeki deprem konutundan ev sahibi olacak. 

KURA NE ZAMAN ÇEKİLECEK?

İlk etapta tamamlanan yaklaşık 4 bin civarında konutun kurası çekilecek. 4 bin civarında konutun kurası 5 Mart Cuma günü gerçekleştirilecek. 

Toplantıda alınan kararlar perşembe günü Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a bildirilecek. Bakan Kurum ile yapılacak görüşmenin ardından kuraların pazartesi günü de çekilebileceği öğrenildi. Toplantının nihai sonuçlarıyla ilgili il yöneticilerinin açıklama yapmasıo bekleniyor. 

ELAZIĞSPOR'UN DURUMU GÖRÜŞÜLDÜ

Öte yandan toplantının bir bölümüne Elazığspor Klüp Başkanı Selçuk Öztürk'de katıldı. Elazığspor'da yapılan ve yapılabilecek destekler görüşüldü. Toplantıda Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk'e destek kararı çıktı. 

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2021, 01:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mehmet
Mehmet - 3 yıl Önce

Biz bu tolga ağarı sahi niye seçtik nerenin milletvekili bilen var mı acaba

mustafa ali
mustafa ali @Mehmet - 3 yıl Önce

KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAMIŞ. DEPREM EVLERİNİN KÜMES ŞEKLİNDE OLDUĞUNU ANKARADANMI GÖRECEKLER YADA ZİVERE TAHSİS EDECEKLERİ ARAZİNİN TARIM ALANI OLMADIĞINI ANKARADAN MI GÖRECEKLER. ÇAPSIZ EHLİYETSİ LİYAKATSIZ YÖNETİCİLETRİMİZ

23
23 - 3 yıl Önce

ELAZIĞİN BAŞKA DERDİ YOKMUŞ GİBİ BAŞTA GELEN SORUN ELAZIĞSPOR KONUŞULMUŞ. KENDİ ÜTOPYASINDA YAŞAYAN HER ŞEY GÜZEL HİC BİR SORUN YOK GİBİ ANLATIP MEMLEKETE KAMU BİNASI İHALELERİ YAPMAKTAN BAŞKA İŞE YARAMAYAN KİŞİLERLE HANGİ SORUN VE SORUNLAR ÇÖZÜLECEK. GELİŞMİŞ İLÇE ADAYI ELAZIĞ.

..
.. @23 - 3 yıl Önce

Selçuk Öztürk İstifa ettikten sonra takıma yardım edilsin küçük çocuk bile o adamın ne olduğunu biliyor

Ahmet Yeni
Ahmet Yeni - 3 yıl Önce

Ziverin mekanında toplanıp sorun çözecekler yani diyorsunuz. Elazığda toplanamayanlar Ankarada niye toplanıyor. Bunların derdi başka işinize bakın.

ADİL YAMAN
ADİL YAMAN - 3 yıl Önce

Yandaş medya ne sorununu Ankara'da çözüyorlar. Vekiller Elazığ'a gelemiyor mu? Belediye başkanı burada çözemediği sorunu, ilgilenmediği sorunu Ankara'da mı çözecek. Vatandaş bunlardan bıktı. Düşsünler Elazığ'ın yakasından..

Klm
Klm - 3 yıl Önce

Elazığda çabalayan bir gürsel erol var birde metin bulut bence gerisi kuru gürültü , dolgu malzemesi, figuran bence. İnsanlar belwdiye başkanına anlam yüklüyor ama asıl en zayıf olanı o. Bakanlar kaç gün elazığdaydı bir hizmet sözü alamadı cumhurbaşkanı kaç kere geldi bir hizmet sözü bir yatırım sözü alamadı. Elazığda vatandaşın kendi parasıyla aldığı toki evleri dışında ne hizmet sözü alındı. Bu sene merkezi bütçeden 250 milyon tl ayrılmış . Türkiyede en az ayrılan illerden bir tanesi . Depremde 3 te biri yıkılmış bir şehre hakarate bu bence , beceriksiz seçilmişlerin de resmi bu bence. Allahtan gürsel erol var da yapılan üç beş bişey var olmasaydı ne olurdu düşünmek bile istemiyorum...

Klm
Klm @Klm - 3 yıl Önce

Kötü söz sahibinindir derler metin bulutu tanımam etmem. Ama elazığı iyi takip ederim. Gürsel erol nasıl ki çok iyi mücadele ediyorsa metin bulutu da bişeyler yapmak için bir mücadele içinde görüyorum, yaptıkları yeterli mi kesinlikle çok az . Çalıkın 10 da biri bile değil belki. Ama adam koşturuyor bir mücadele var yani. Sorarım sana zülfüler ne yapmış bu melekete sermin neyapmış bu memlekete özgül ağırlığı veya koşturmacası veya iş bağlama becerisiyle bir iş say bir sadece bir iş. Benim gözümde elazığın 1.5 milet vekili var biri gürsel erol 0.5 te metin bulut. Metin bulut kendi kadrosunu kurmakla eleştirilşyor ama iş te yapıyor. Zülfüler gibi yalandan 2-3 ayda bir elazığa gelip kendini yerel basına övdürüp hiç bir iş yapmadan çekip gitmiyor.

Hsç
Hsç @Klm - 3 yıl Önce

Metin’in köpekleri

Bozo23
Bozo23 - 3 yıl Önce

Seçim yakındır. Bunlar Elazığspor u konuşmaya başlamışlarsa. Tez vakitte Ali Baba ve Dört Haramisi nin gitmesi dileğiyle. Zaten bir derde derman olacakları da yok. Yorumcu arkadaşlar dan birinin yazdığı gibi cafe ve lokantalar açıldığı için Ankara, Balgat ta bulunan Ziver Holding in Lokantasını kalkirdinmaya gitmişlerdir. Malum onlarında işleri kesatti bu sıralar.

Palulu23p2323
Palulu23p2323 - 3 yıl Önce

Yani şimdi Selçuk için bu kadar tepki var iken siyasilerin böylesi bi toplantıda bulundurması gerçekten yanlış ben adama hırsız demiyorum fakat toplumda bu denli bir algı mevcut bence Elazığsporun sorunu başkan bi güvensizlik var ortada bu sorunu çözmeleri daha doğru olur fakat şuan Elazığ halkının futbol ile alakası yok herkesin derdi hayati yaşam mücadeleleri Biraz daha hassas olalım vAllahi kimsenin umrunda bile değil Espor fesh edilse bile vatandaşı etkilemez

Sami
Sami - 3 yıl Önce

Koy evlerinden niye bahsetmiyorsunuz

ünal
ünal @Sami - 3 yıl Önce

Köy evlerini kim ne yapsın,şehir dururken. Adamlar büyük düşünüyor :)


SIRADAKİ HABER

banner137