Ankara Elazığ Kültür Derneği tarafından Ankara Gölbaşı’nda Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık’ın sponsorluğunda iftar programı düzenlendi.

İFTARA KATILIM YOĞUN OLDU

İftar Programına, 22. Dönem Adalet Bakanı Cemil Çiçek, 58 ve 59. Hükümet İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, 58 ve 59. Hükümet Bilim ve Sanayi Bakanı Ali Coşkun, Ak Parti Genel Başkan Yardımcılarından Mehmet Necati Çetinkaya, CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, 22. Dönem Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Abdülkadir Türkoğlu, Ankara Yenimahalle Kaymakamı Türker Çağatay, Valilerden Enis Yeter, Yargıtay Üyesi Abdulkadir Güngören, Gazeteci Yazar Yavuz Donat, Halil Alış, Enis Yavuz Yıldırım, Muharrem Selçuk, Kadir Taner Eser, Ömer Sami Yapıcı, Mehmet Soğukpınar, Mehmet Nuri Yılmaz, Elazığ Vakıf Başkanı Mehmet Çağlar ve Yönetimi, Yargıtay, Sayıştay, Danıştay Üyeleri ve Daire Başkanları, Sayıştay Eski Başkanı Recai Akyel, Elazığ Dernekler Federasyon Başkanı Prof. Dr. Haşim Çakırbay ve Yönetimi, Harput Derneği Başkanı Süleyman Kürklüoğlu ve Yönetimi, Baskil Dernek Başkanı Sabri Uyanık ve Yönetimi, Maden Dernek Başkanı Serdar Keskin, idareci ve bürokratlar Genel Başkanı Yücel Can, Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Elazığ Şube Başkanı Mehmet Kayabaş, Tahsin Tuncay, Sürur Kır, Hamdi Büyüktaş, Prof. Dr. Akın Aktaş, Prof. Dr. Türker Eroğlu, Yaşar Demirhan, Muhammed Urhan ve birçok iş insanı ile bürokratlar katıldı.

Ankara Gölbaşı’nda düzenlenen iftar programı Kuran-ı Kerim tilaveti başladı ve Dernek üyelerinden oluşan Grup tarafından Tasavvuf Müziği dinletisi ile devam etti.

ERGÜN: TEŞEKKÜRLERİMİZİ BİR BORÇ BİLİRİM

Elazığ Kültür Derneği Genel Başkanı Mehmet Ergün yaptığı açıklamada, “Tüm katılımcılarımıza ve hemşehrilerimize davetimize katılımlarından dolayı başta Ben ve Yönetim Kurulu üyelerim olarak teşekkürlerimizi bir borç bilirim. Allah’ım birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Ayrıca davet programımıza sponsor olarak katılım sağlayan ve maddi desteklerini bizlerden esirgemeyen İş İnsanı Prof. Dr. Yasemin Açık Hanımefendi teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Programda Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık’a katkılarından dolayı plaket taktim edildi.