Ankara’daki Kritik Toplantıda Elazığspor İçin Hangi Kararlar Alındı?

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, Ankara’da vali, milletvekilleri, belediye başkanı ve AK Parti il başkanı ile gerçekleştirilen toplantıda Elazığspor ile ilgili çıkan önemli kararlar hakkında Kanal Fırat Televizyonu’na özel açıklamalarda bulundu.

Ankara’daki Kritik Toplantıda Elazığspor İçin Hangi Kararlar Alındı?

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Ankara’da Elazığ’ın sorunlarının konuşulduğu kritik bir toplantı gerçekleştirdiler.

Kritik toplantıya Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk de katıldı ve Elazığspor ile ilgili önemli kararlar da alındı.

Kulüp Başkanı Öztürk, Ankara’da il yöneticileri ile gerçekleştirilen toplantının ardından Kanal Fırat Televizyonu’nda yayınlanan ve Furkan Dilaver’in hazırlayıp sunduğu “Son Baskı” programına canlı telefon bağlantısı ile katılarak Elazığspor için alınan kararları açıkladı.

ÖZTÜRK: TALEPLERİMİZ DOĞRULTUSUNDA SONUNA KADAR DESTEK VERECEKLERİNİ BEYAN ETTİLER

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, “Bir toplantı yapıldı. 2 saate yakında sürdü toplantımız. Ben takımın genel durumu, duruşuyla ilgili sayın valimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımıza bir sunum yaptım. Elazığspor’u kurtarma ile ilgili formülleri, nelere ihtiyaç olduğu şle ilgili takımı ligde bırakmak adına brifing verdik. Onlarda sağ olsunlar vekillerimiz, belediye başkanımıza bir sunum yaptık. Onlarda bundan sonraki süreçte Elazığspor’a bizim taleplerimiz doğrultusunda sonuna kadar destek vereceklerini beyan ettiler. Biz de bu akşam itibariyle düğmeye bastık. Elazığspor’un ligde kalması adına mücadele edeceğiz. Mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ÖZTÜRK: ANA HEDEFİMİZ LİGDE TUTMAK

Başkan Öztürk, “Şu süreçte ihtiyacımız olanı biz arz ettik. Kısa orta ve uzun vadeyi kendilerine sunduk. Bizim öncelikli hedefimiz kısa adede bu takımı ligde tutmak. Gerekli talimatları verdiler. Bu saatte ortayı uzunu konuşmanın anlamı yok. Biz daha önce projelerimizi sunmuştuk onay vermişlerdi ama 13-14 maçlık bir operasyon gerekli. Öncelik bu 13-134 maçı atlatmak. Ama bugün örnek veriyorum 2 sene sonraki projeyi konuşmanın anlamı yok. Zaten onları biz sunmuştuk. Kendileri de yöneticilerimiz de onay vermişlerdi. Ana hedefimiz ligde tutmak” şeklinde konuştu.

ÖZTÜRK: DESTEKLERİNİ BİZDEN ESİRGEMEDİLER

Selçuk Öztürk, “Onları kendilerine arz ettim. Kendileri de uygun gördüler. Bize gereken kaynak nedir içerideki oyuncumuzu memnun etmek, maç kazandıkça oyuncuya prim vermek, onları mutlu etmek. Kardeşlerimiz ihtiyaçlarını gidermek. Prim önemli bir şeydir. Oyuncu alacağını bekler ama primi beklemez. Primlerin düzenli ödenmesi konusunda anlaştık. Onlarda desteklerini bizden esirgemediler” dedi.

ÖZTÜRK: BİZİM EN BÜYÜK HANDİKABIMIZ TARAFTARIMIZIN OLMAMASI

Başkan Selçuk Öztürk, “Sayın valimiz geldiğinden beri Elazığspor’a duyarlı. Spora duyarlı bir valimiz. Milletvekillerimiz desteğini zaten esirgemedi. Belediye başkanımızı zaten anlatmaya gerek yok. Benim aile dostum. Sporun içinden gelen birisi. Desteklerini esirgemediler. Ben onları mahcup etmeme adına, destekleri adına gecemi gündüzüme bugüne kadar nasıl kattıysam yine gecemi gündüzüme katıp çalışacağım. Biz bir camiayız. Bizim en büyük handikabımız taraftarımızın olmaması” diye konuştu.

ÖZTÜRK: BU SAATTEN SONRA MAÇLARIMIZA GELİN

Selçuk Öztürk, “İl yöneticilerimizi davet ettim. Dedim ki ‘İçeri dışarı bu saatten sonra maçlarımıza da gelin.’ Her şey para değildir. Maneviyat önemlidir. Gelin bu birlik beraberliğimizi İstiklal Marşı’ndan öne futbolcularımıza gösterelim takımımız ligde kalsın. Kimse panik yapmasın. Elazığspor hiçbir zaman kapanmaz, kapatılamaz. Biz her zaman savaşımıza devam ederiz” diye ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2021, 01:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Gakgo
Gakgo - 3 yıl Önce

İl yöneticileri sadece Akp liler mi Gürsel Erol gibi bir vekil yoksa orda bu bir ayrımcılık tır o yoksa bizde stat da yokuz o kadar

?
? - 3 yıl Önce

Bu toplantı niye Elazığ değil de Ankara da sacma

Kral
Kral - 3 yıl Önce

İki yüzlü oynayın Elazığ ı en çok dile getiren en çok sahip çıkan vekili orda yoksa bizde yokuz seçim gelecek elbet Birgün

Zaza
Zaza - 3 yıl Önce

Şimdiye kadar neredelerdi.

Yaz gülü
Yaz gülü - 3 yıl Önce

Ya bu adam ne kadar yüzsüz kurbağa hesabı yağmur yağıyor demiş bı defol olup gitmedi arkadaşlar önemli olan kimin o toplantıda olduğu deyil önemli olan ELAZIĞA bı sorun bulanacak mi yoksa Ahmet Mehmet fark etmez tabi naçizane fikrim

Nuri
Nuri - 3 yıl Önce

Zülfü Ağar nerede Elazığ da yok Ankara da yok Türkiye de mi kendileri

EL_AZİZ
EL_AZİZ - 3 yıl Önce

BENCE ELAZIĞSPORU KURTARACAKLARSA İŞE İLK SENİ GÖNDERMEYLE BAŞLAMALILAR SEN BU TAKIMIN YAKASINDAN DÜŞMEDİKÇE ELAZIĞSPORDA DEĞİŞEN BİŞE OLMAZ

Mehmet genç
Mehmet genç - 3 yıl Önce

InşAllah iyi olur gerçekten başkan şeffaf olursa adaketli olursa samimi olursa inaniyorsa başarı gelir yanliz kalıcı gelir olmadıkça dosyalar temizlemedikçe elazığ spor un ışı çok zor başarılar dilerim başka elazığ spor yok hepimizin takimi


SIRADAKİ HABER

banner137