‘Arkadaşını Bul, Takımını Kur’ Projesi İçin Başvurular Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın başlattığı ‘Arkadaşını Bul, Takımını Kur’ projesi kapsamında badminton, basketbol ve voleybol turnuvaları gerçekleştirilecek.

‘Arkadaşını Bul, Takımını Kur’ Projesi İçin Başvurular Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın başlatmış olduğu proje büyükşehir olmayan 51 ili kapsayacak ve 3 dalda olacak şekilde (badminton, basketbol, voleybol) yapılacak.

Turnuvalara katılmak isteyen gençler son başvuru tarihi olan 10 Şubat’a kadar başvurularını Gençlik ve Spor İl ve İlçe Müdürlükleri’ne yapabilecekler.

EREN: GENÇLERİMİZDEN PROJEYE KATILARAK HEM YETENEKLERİNİ KEŞFETMELERİNİ BEKLİYORUM

Proje ile ilgili açıklama yapan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, “Bakanlığımız tarafından başlatılan ‘Arkadaşını Bul, Takımını Kur’ projesi büyükşehir olmayan 51 ilimizin gençlerine hayırlı olsun. Bakanlığımızın sunduğu bu fırsat gençlerimiz için eğlenceli ve verimli olacaktır. Bu projedeki amaç ise gençlerimizin zamanını verimli kullanma, sosyal gelişimine katkı sağlama, fiziksel ve psikolojileri açısından fayda sağlamak. Gençlerimizden kendileri için büyük bir fırsat olan ve verimli olan projeye katılarak hem yeteneklerini keşfetmelerini bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137