Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler kapsamında kentteki çalışmalarını sürdürüyor.

Programı çerçevesinde başkan adayı Trafik Kazalarını Önleme Derneği, Elazığ Sivil Toplum Platformu, Elazığ İnşaat Müteahhitler Derneği ve Sanayi Mahallesi’nde kurulan Cuma pazarını ziyaret etti.

ARSLAN: TANZİM’İN PAZARA ETKİSİ YOK

Sanayi Mahallesi’nde kurulan Cuma pazarında vatandaşlar ile bir araya gelen Arslan Cuma günü törenle açılan Tanzim Satış Mağazasının Pazar etiketlerine yansımasını yerinde görmek için burada olduğunu ifade etti. Pazar esnafı ile konuşan Arslan Tanzim Satış Mağazası’nın pazara bir etkisi olup olmadığını sordu.

ESNAF: ÜRÜNLERİ BİZDE HALDEN ALIYORUZ

Tanzim satış noktasının pazara etkisinin olmadığını belirten Esnaflar, “Ürünleri bizde halden alıyoruz Tanzim'de halden alıyor ben biberi beşe alıyorum altıya satıyorum halde fiyat standartını belirleyen haksız rekabeti kontrol belediyedir fiyatları zamlandıran biz değiliz, halden hangi fiyata alıyorsak ona uygunda etiket belirleyip satış yapıyoruz dedi. Bugün şehirdeki bazı basın kuruluşlarının da pazara geldiğini belirten pazar esnafı etiketlerin tanzim ile aynı veya daha düşük olduğunu görünce çekim yapmadan geri döndüler” dedi.

ARSLAN: GELECEK ŞEHİRDE YAŞAYAN DİNAMİKLERİN İRADESİ İLE ŞEKİLLENECEK

Programının son durağı olan Elazığ Müteahhitler Derneği’nde basın mensuplarına açıklama yapan Haluk Arslan birçok sektörü besleyen ve şehrin şekillenmesi imar ve yapılaşmasında önemli bir rol üstlenen, sermaye kullanan ve bu anlamda ticari faaliyet gösteren müteahhitler elbette ki şehrin geleceği noktasında önemli rol oynamaktadırlar. Bizde seçim sürecinde şehrin tüm kesimleri ile bir araya gelip şehrin geleceğini konuşuyor, birlikte değerlendiriyoruz elbette gelecek şehirde yaşayan tüm dinamiklerin iradesi ile şekillenecektir bu süreçte konuştuğumuz her şey, masaya yatırdığımız her sorun 1 Nisan’dan itibaren yönetimi şekillendirecektir ve yönetim buna göre kararlar alacaktır” diye konuştu.

Görüşme basın açıklamasının ardından Elazığ Müteahhitler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Avcıl ve yönetim kurulu tarafından Başkan adayı Haluk Arslan’a plaket takdimiyle son buldu.