Arslan ve Dumandağ Bir Araya Geldi

Ticaret Borsası Mehmet Ali Dumandağ ile Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, bir araya geldi. İkili görüşmede, Borsa ve ETSO’nun ortak akıl ile proje yürütme fikri gündemi oluştururken; birlik ve beraberlik içerisinde önemli projelere imza atılacağı belirtildi.

Arslan ve Dumandağ Bir Araya Geldi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, ETSO Meclis Başkanı Ahmet Yaşar ile birlikte Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’ı ziyaret etti.

ARSLAN: MEMLEKETİMİZ BU İŞTE KAZANAN OLACAKTIR

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, “Göreve geldiğimiz günden beri kıymetli başkanım ve değerli yönetimiyle birlikte ortak hareket etme, ortak akılla tüm projelerimizi yürütme adına bir fikir birliğine varmıştık. O günden bu güne bir düstur üzerine yürüyoruz. Memleketimizin birçok meselesi konusu var. Özelliklede bizim genelde gündem maddemiz hayvancılık sektörü sorunları oldu. İnşallah besi organize sanayi bölgemizle birlikte orada çok ciddi enerji yakalanacak. Hem üretim kapasitemiz artacak hem de oradaki ithalatın önüne geçilecektir. Oradaki kooperatifleşme yapılarıyla birlikte gerek oranın biyoenerji dediğimiz atıklarından elektrik enerjisi üretmesi, bunlar ne şekilde olacak, yöntem nasıl olacak, gerek oradaki hayvan yetiştiriciliğinin sayısını nasıl arttıracağız. Bununla ilgili istişarelerde bulunduk. Aynı zamanda da birlikte ilk odanın birlikte hareket ettiği projelerimiz var. İnşallah onlarsa önümüzdeki günlerde hayata geçecektir. Bu birliktelikte inanıyorum ki hem yaptığımız işlerin icraatların bereketi olacak, hem de memleketimiz bu işte kazanan olacaktır” dedi.

DUMANDAĞ: NE ZAMAN SORUN GÖTÜRDÜYSEK %100 DESTEK VERDİLER

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, “Ticaret odası başkanımızın seçildiği günden bugüne dağ kader biz hep beraber içeride olsun dışarıda olsun birlikte hareket ettik. Birlikten güç doğacaktır. Başkanımız sağ olsun sanayicidir, iş adamıdır, iş dünyasından anlayan arkadaşımız. Genç, dinamik ve buda Elazığ’ımız için bizler için büyük bir avantajdır. Birlik ve beraberlik içerisinde Elazığ’da çok güzel projelere imza atacağız. Tarım ve hayvancılıkla ilgili başkanımızla ne zaman sorun götürdüysek %100 destek verdiler” diye kaydetti.

HABER: KEVSER ÖZ

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
34
34 - 5 yıl Önce

Dumandağ daha görevi genç arkadaşlara devir etmedimi

SIRADAKİ HABER

banner137