Artık 24 Saat Ona Yetmiyor, Şehrin Tümüyle Kucaklaşmak İçin Koşturuyor

Prof. Dr. Yasemin Açık, bağımsız milletvekili adaylığını açıklamasının ardından kollarını sıvadı ve “Şehrin Hocası, Ablası, Bacısı, Kardeşi, Kızı” olarak gören Elazığlıların desteğini almak için sokakları arşınlıyor.

Artık 24 Saat Ona Yetmiyor, Şehrin Tümüyle Kucaklaşmak İçin Koşturuyor

Hemşerileri ile kucaklaşmaya devam eden Prof. Dr. Yasemin Açık’ın ilk durağı Güney Çevre Yolu üzerinde hizmet veren Galericiler sitesi oldu.

ELAZIĞ AHDE VEFASINI YERİNE GETİRECEKTİR”

Tek tek iş yerlerini ziyaret eden Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Açık’ın adaylığını sevinçle karşıladıklarını ifade eden esnaflar, “Bizim oyumuz seninle. Bacımızın arkasındayız. Yaptığınız icraatlar ortada. Senin yanında dünya kadar insan çalışıyor. Bize de şehrine hizmet eden isimler lazım. Size destek vermek boyumuzun borcu. Biz kararsızdık, sizin adaylığınızla kararımızı sizden yana aldık. Oyumuz kesinlikle size, biz seçenek arıyorduk sizin gibi pırlanta gibi bir ismin aday olması bizi mutlu etti” dedi.

“SİZİ SEÇİP MECLİSE GÖNDERMEK MEMLEKET DAVASI”

Galericiler ile sohbet eden onlardan bağımsız milletvekili yolunda destek isteyen Prof. Dr. Açık’ın kendilerini ziyaretinde dolayı mutlu olduklarını ifade eden galericiler, “Adaylığınızı duyduğumuza o kadar çok sevindik ki, sonuna kadar oyumuz size. Sizin kazanmanız için çalışacağız. İnşallah sizi meclise göndereceğiz. Biz Elazığ’a faydalı olan insanları seçmek isteriz. Elazığ’ın yarısına istihdam sağladınız, memlekete hizmet eden sizsiniz. Sizi memleket davası olarak görüyoruz. Rahmetli Ali Rıza Septioğlu ve Mehmet Ağar’dan sonra bir sahibimiz olursunuz” ifadelerine yer verdiler.

“ELAZIĞ AHDE VEFASINI YERİNE GETİRECEKTİR”

Galericiler Sitesi Başkanı Ercan Yılmaz da, Prof. Dr. Yasemin Açık’ı desteklediklerini belirterek, “Ver oyunu boz oyunu. Ahde vefa borcumuz, biz oyunu bozmuşuz... Elazığ ahde vefasını yerine getirecektir. Çok sayıda insana ekmek kapısı sağladığınız” diye konuştu.

BİR SONRAKİ DURAK HÜRRİYET CADDESİ OLDU

Esnaf ziyaretlerini Hürriyet Caddesi’nde devam ettiren Elazığ’ın Bağımsız Adayını gören hemşerileri, Prof. Dr. Açık’ı bağırlarına bastılar.

“BU YOLDA BERABERİZ”

Hemşerileri ile kurduğu gönül köprülerini pekiştirmek amacıyla cadde cadde, sokak sokak gezen Prof. Dr. Açık’a desteklerini ifade eden vatandaşlar, “İnşallah siz bizim Elazığ’ın şansı olursunuz. Elinizden geleni şehir için yapıyorsunuz. Size destek olmaya çalışıyoruz. Gönlümüz bir, sizleri destekliyoruz. Bu yolda beraberiz. Size destek olmak bizim için farz oldu” dediler.

Ziyaretlerinde çocuktan gencine, kadının da erkeğine herkesle selamlaşan Prof. Dr. Açık, kaldırımlarda mendil, çakmak satan görme engelli bir amca ile de bir süre sohbet etti. Yaşlı Adam, “Söz bir Allah bir oyumuzu sana veriyoruz. Benim iki oyum senin canına senin ruhuna feda olsun. Çünkü gelip senin kapını da çalıp, yakana yapışabiliriz” dedi.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN PROF. DR. AÇIK’A COŞKULU KARŞILAMA

Esnaf ziyaretlerini tamamlayan Elazığ’ın Bağımsız Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, Kırklar, Doğukent ve Ulukent Mahallesi sakinlerinin katılımıyla mahalle buluşması gerçekleştirdi.

“Elazığ seninle gurur duyuyor sloganları ile karşılanan Açık yaptığı değerlendirmede, “Şehrimizin her alanda gelişmesi, daha etkin bir hizmeti şehre sunmak, sorunlarına çözüm bulmak, sürdürülebilir kalkınmasını sağlamak için 14 Mayıs seçimlerinde bağımsız milletvekili adayı oldum. Allah’ın izni sizlerin destekleri ile vekil olursam, Ankara’da sizleri temsil edersem, şehrin sorunlarını çözmek için gayret göstereceğim. İstihdamın artması, dezavantajlı grupların, kadınların toplumda daha fazla yer alması için emek vereceğim. Elazığ’ın sosyal ve ekonomik alanında gelişmesi hiç durmadan çalışacağıma söz veriyorum” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2023, 13:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137