Asel Yardımlaşma Eğitim ve Dayanışma Derneği coşkulu bir kutlama eşliğinde açıldı.

Derneğin açılışına Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Elazığ eski Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ve davetliler katıldı.

Önceliklerinin kadınlar olduğunu ifade eden Asel Yardımlaşma Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Remziye Can, birlik içinde çalışacaklarını ifade etti.

CAN: BİRLİKTE TOPLUMA KAZANDIRACAĞIZ

Başkan Can, “Sadece yardım değil bizim asıl amacımız eğitim. Fikir olarak eğitim düşünce olarak eğitim. Yol göstermede bizler aracılık yapacağız. Yol göstereceğiz. Kadınlarımızın emeğini inşallah hep birlikte topluma kazandıracağız” dedi.

Elazığ eski Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, derneğe başarılar dileyerek her daim destek olacaklarının sözünü verdi.

SELMANOĞLU: ÇOK GÜZEL HİZMET YAPACAĞINA İNANIYORUM

Selmanoğlu, “Ben Başkan Remziye Can’a son derece inandığımın altına çizerek belirtmek isterim. Bu konuda gerçekten çok başarılı. Daha öncede İstanbul’da böyle güzel faaliyetleri vardı. Buradaki kadınlarımıza çok güzel hizmet yapacağına ben son derece inanıyorum. Başarılar diliyorum” diye kaydetti.

Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, derneğin hayırlı olmasını temenni etti.

BİLGİNOĞLU: KADINIMIZA EMEKLERİ VAR

Bilginoğlu, “Başkanımızı kutluyorum. Güzel işler ortaya çıkacağına inanıyorum. emeklerini biliyorum. Geçmişte de Elazığ’ımıza, kadınımıza, insanımıza emekleri var. Bundan sonrada bu emekleri olacaktır. kendilerine ve bu yönetimi verdikleri emekten dolayı teşekkür ediyorum.

Eğitimci Tuba Demirkıran, kadınların her alanda desteklenmesi gerektiğini belirtti.

DEMİRKIRAN: KADINLARIMIZIN YANINDAYIZ

Demirkıran, “Bayanları her anlamda desteklemek lazım. Bunu ilimizde en üst makamdan sivil toplum kuruluşları bayanlara destek olmalı. Bugünün şartlarında eve ekmek götürmek eşe yardımcı olmak kıymetli şeyler. Bizde bu noktada her zaman bir eğitimci olarak kadınlarımızın yanındayız” dedi.