Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Osmanlıspor maçı öncesinde Elazığsporlu futbolcular ve teknik heyeti akşam yemeğinde ağırladı.

KAYNAK: DEĞİŞİK BİR ATMOSFERDE BİR ARADA OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

Elazığspor Kulüp personeli, ASKF yönetimi ve basın mensuplarının da hazır olduğu yemekte konuşma yapan Elazığspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak, “ASKF Başkanı Mustafa Gür’e ve yeni yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Böyle bir imkanı sağladığı için. Bizim için mutluluk oluyor. Kahvaltı olsun, yemek olsun. Böyle bir imkanı sağladığı için ASKF Başkanımız Mustafa Gür ve Yönetim Kurulu’na teşekkür ediyoruz. Bu hafta Osmanlı maçına hazırlanıyoruz. Böyle bir ortamda değişik bir atmosferde bir arada olmaya çalışıyoruz. Halkımızla, milletimizle, yöneticilerle bu imkanı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Elazığspor’a bir adım atana bir gram yardım eden herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

GÜR: KENDİLERİNE OSMANLISPOR MAÇINDA BAŞARILAR DİLİYORUM

ASKF Başkanı Mustafa Gür ise, “Elazığspor kulübümüzün yaşamış olduğu sıkıntıları bir nebzede giderme adına değişik bir ortama getirme adına, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla almış olduğumuz karar neticesinde gücümüz yettiğince bir yemekte ağırlamak istedik. Öncelikle yemeğe iştirak eden Yönetimimiz; Haşim Ayverdi’ye, Orhan Kaynak hocama ve teknik ekibine, tüm sporcularımıza, tüm medya ekibimize, Türkiye Spor Yazarları Derneği Elazığ İl Temsilcisi Coşkun Kamaç Bey’e, teşekkür ediyorum. Teşekkür ediyorum, hoş geldiler, sefa geldiler. Osmanlıspor maçı öncesi takımımızın moral ve motivasyon gücünü arttırma adına böyle bit etkinlik düzenledik. Ben buradan şehrimizin tüm yetkililerine sesleniyorum; Elazığspor bizim marka değerimizdir, sahipsiz bırakmayalım. Çünkü bizi dışarıda teslim eden bir Elazığspor’umuz var. İnşallah bizler gücümüz nisbetinde Elazığspor’un yanında olacağız, olmaya da devam edeceğiz. Kendilerine Osmanlıspor maçında başarılar diliyorum. Allah yar ver yardımcıları olsun diyorum” şeklinde konuştu.

Programın sonunda ise ASKF tarafından, Türkiye Spor Yazarları Derneği Elazığ İl Temsilcisi Coşkun Kamaç’a sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.