Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu İl Başkanı Mustafa Gür ve Yönetim Kurulu üyeleri İl Genel Meclisi çalışmalarına katılarak meclis üyelerinin şahsında amatör spor kulüplerine İl Özel İdaresinin desteklerinden dolayı teşekkür ederek meclis üyelerini temsilen Başkan Metin Baki Ölçücü’ye plaket sundular.

GÜR: MADDE BAĞIMLILIĞINDA %90’A VARAN AZALMALAR MEYDANA GELİYOR

Ziyarette bir değerlendirme yapan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu İl Başkanı Mustafa Gür, “İlimizde tamamıyla kendi güçleriyle, özveriyle ayakta durmaya çalışan amatör spor kulüplerimize bu gücün devam etmesi adına özveriyle, sizlerin gayreti sayesinde yapmış olduğunuz malzeme yardımından dolayı şahsım ve federasyonumuz adına sizleri yürekten tebrik ediyorum. Gerçekten bu malzeme yardımlarımızda ilimizin gençlerini sokaklarımızdan kurtararak, madde bağımlılığından uzak tutarak sahalarımıza çekiyoruz. Gerçekten faydalı oluyor. Emniyet ile yapmış olduğumuz görüşmelerimizde madde bağımlılığından kurtulanların ve farklı yerlere giden gençlerimizin sayılarında %90’a varan azalmalar meydana geliyor” ifadelerini kullandı.

ÖLÇÜCÜ: SAYIN MÜDÜRÜME VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

İl Genel Meclisi Başkanı Metin Baki Ölçücü de, “83 tane amatör spor kulübümüz var, bu amatör spor kulüplerimizi yakından ilgilendirterek gençlerimize özellikle hane hane veya uygun olmayan bir madde bağımlılığından çekip, sahalarda sporla hasbihal edildikleri için Sayın Müdürüme ve ekibine teşekkür ediyorum. Geleceğimiz olan gençlerimizi ve profesyonel olmak isteyenlerin bir alt yapısında çalıştıkları için kendilerini hasetten yine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.