ASRİAD Üyelerinden Başkan Yanılmaz’a Ziyaret

ASRİAD Elazığ İl Başkanı Yakup Baş ve üyeleri, şehrin gelişimi için gerçekleştirilen ekonomik faaliyetler ile ilgili istişarelerde bulunmak üzere Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

ASRİAD Üyelerinden Başkan Yanılmaz’a Ziyaret

“YANILMAZ HER ZAMAN DESTEKÇİMİZ OLDU”

Yeni yatırımlara ve yeni istihdam alanları oluşturabilmeye ilişkin bir takım açıklamalar yapan Yakup Baş,  Başkan Yanılmaz’ın kendilerine her zaman destek olduğunu vurgulayarak şu ifadelerde bulundu: “Başkanımız istihdama ve yeni girişimcilere ve her zaman destek olmuştur. Şuanda organize sanayide üç binin üzerinde istihdam yapan tekstil firmalarımız var. Yakın zamanda bu toplam istihdamı geçecek fabrikaların oluşturulması hasebi var ve bunda da Başkan Yanılmaz’ın emeği çok büyüktür. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

BAŞKAN YANILMAZ: “ŞEHRİ BİRLİKTE YÖNETTİK”

Göreve geldikleri günden itibaren eğitim camiasından ulaşıma, kültür sanattan iş dünyasına her kesimden insanlarla istişare halinde kalarak şehre bir şeyler kazandırmanın derdinde olduklarını vurgulayan Yanılmaz, atılan her adımı hemşerilerimizin fikir ve taleplerini ön planda tutarak attıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı: “2014’ten itibaren bu şehri geliştirelim derken sadece alt ve üst yapı açısından değil yatırımlarla da kalkındırmak istedik. Şehrin yaşam kalitesini artırabilmek için standartlarını yükseltmeye çabaladık ve bunu da başardık. Yaşanabilir kentler sıralamasında 49. Sıradan 19.sıraya yükseldik. Elazığ’ın bu ilerlemesinde iş adamlarımızın bu sahada güçlerini birleştirmesi çok önemlidir. Kente bir şeyler katmak birlikte hareket etmekle doğru orantılıdır. İnanıyorum ki sizler çok daha güzel işlere öncülük edeceksiniz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137