ASRİAD Başkanı Abdulkerim Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Anadolu hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ali Şekerlisoy’u makamında ziyaret etti.

Hastane yönetim kurulu Başkanı Op. Dr. Şekerlisoy ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ASRİAD’A çalışmalarında başarılar diledi.

ŞEKERLİSOY: ÜLKEMİZİN KALKINMASINA BÜYÜK KATKI VERDİKLERİ İÇİN KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

“Elazığ ASRİAD İş Adamları Derneği şube başkanı ve yönetim kurulu üyelerini ağırlamış bulunuyoruz. Amaçladıkları hedef kutsal bir hedef. İş sadece iş dünyasında değil onun bağlı olduğu sosyal çevrenin hakkaniyet zemini üzerinde sürdürülebilir bir çevre oluşturmayı, sürdürülebilir bir ekonomiyi amaçladıkları için ve bu amaçla da ülkemizin kalkınmasına büyük katkı verdikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.  İş adamı elini taşın altına koyan insandır. Bir çocuk gibidir. Yani nasıl bir çocuğun korunup kollanması gerekiyorsa iş adamının da hem bürokrasi tarafından hem de halk tarafından korunması gerekiyor. Bizde bir yanlış anlayış var. Çocuklarımızı doktorla, hastaneyle korkutuyoruz. İş adamlarımızı da çevreye kötü tanıtıyoruz” dedi.

ASRİAD Şube Başkanı Abdulkerim Yılmaz’da sağlık konusunda hastanenin önemli başarılara imza attığını söyledi.

YILMAZ: İL DIŞINDAN VE YURT DIŞINDAN GELEN VE BURADA TEDAVİ OLAN HASTALARIMIZ OLUYOR

“Bize göstermiş olduğu bu nazik davranışından dolayı kendisine teşekkür ederim. Şehrimize sağlık konusunda gerçekten profesyonel çalışan konusunda uzun yıllardır hizmet veren hocama teşekkür ederim. Şu an hocam da konuşurken gerçekten il dışından ve yurt dışından gelen ve burada tedavi olan hastalarımız oluyor. Bu bizi sevindirdi. Şehrimizin ekonomisine katkı sağlayan Ali Hocamıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. ASRİAD ailesi olarak inşallah biz de Anadolu Hastanesiyle protokol imzalayan tüm ASRİAD bireyleri olarak kendilerine destek vererek 2020 yılında pandemi sürecinde şehrimize çok destekçi olan sağlık sektörüne özellikle Anadolu Hastanesine, Ali Hocama teşekkür ederim” dedi.