Atatürk Spor Salonu Hizmete Açıldı

Elazığ’da meydana gelen 24 Ocak depreminin ardından Saran Grup tarafından yaptırılan Aksaray Mahallesi’ndeki Atatürk Spor Salonu törenle hizmete açıldı.

Atatürk Spor Salonu Hizmete Açıldı

Atatürk Spor Salonunun açılışı gerçekleştirildi.

Açılış töreninde konuşan Saran Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, “Bugüne kadar Türkiye’de, Anadolu’da 20 spor salonu açtık. Bugün de hep beraber huzurunuzda yirmi birinciyi açıyoruz. Ben Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne devrediyoruz. Bu gururlu günde bizlerle beraber olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Ben bugün sahip olduğum her şeyi spora borçluyum. Ve spordan kazandığımı da yine spor üzerinden gençlerime ve ülkemize katkı sağlamak amacında ilerlemeye çalışıyoruz. Tolstoy’un sevdiğim bir sözü vardır; ‘Yaşadıklarınla değil yaşattıklarınla hatırlanırsın’ diye. Bizde bu ülkenin gençlerine birazcık ümit olabiliyorsak, destek olabiliyorsak, çorbada tuzumuz oluyorsa ne mutlu bize” ifadelerini kullandı.

BAL: AKSARAY GENÇLİĞİNİN DE GÖNLÜNE TAHT KURMUŞTUR

Aksaray Mahallesi Muhtarı Özcan Bal, “Birçok şehirde gençlerin gönlüne taht kurmuş olan Sadettin Bey inşallah bu süreçten sonra Aksaray gençliğinin de gönlüne taht kurmuştur” şeklinde konuştu.

EREN: GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRÜ’NÜN EN MUTLU OLACAĞI GÜNLERDEN BİR TANESİ BUGÜNDÜR

Bugün en mutlu günüm diyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, “En son şunu söyleyebilirim; bir Gençlik Spor İl Müdürü’nün en mutlu olacağı günlerden bir tanesi bugündür. Ya bir sporcusu ulusal, uluslararası düzeyde madalya kazanmıştır ya da böyle gençler için bir spor tesisi ya da bir spor kompleksi açılmıştır” dedi.

BİLGİNOĞLU: BÜYÜK BİR ANLAM İFADE ETMEKTEDİR BİZİM İÇİN

Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu da, “Bugün burada hakikatte çok değerli mahallemiz olan Aksaray’ımıza ve Akasaray’ımızın gençliğine hizmet edecek bu spor tesisi; çok değerli ve büyük bir anlam ifade etmektedir bizim için” diye konuştu.

EROL: İLİMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Bu tesisin adı çok anlamlı. Tesisi yapmak, anlamlı size çok teşekkür ederiz. Minnettarız Elazığ olarak. Ama adı da çok anlamlı. Bu adı tercih edenlere de buradan canı gönülden teşekkür ediyorum. Tesisin mahallemize, ilimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

VURAL: KENDİLERİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ

Sivrice Kaymakamı ve Vali Vekili Yunus Emre Vural da, “Geçmişe vefasını ve geleceğe olan sorumluluğunu yerine getiren Sadettin Bey; bana kalırsa ülkesine olan sorumluluk duygusunu fazlasıyla yerine getirmiştir ve getirmektedir. Yapılan bu tesis yaşadığımız bu acılara bir nebze de olsa ila olacaktır. Kendilerine çok teşekkür ederiz” diye ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2021, 21:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Yirmi üç @2323 @Elazığ değil EL-AZİZ
Yirmi üç @2323 @Elazığ değil EL-AZİZ - 3 yıl Önce

Daha fazla Türkçülük daha fazla Atatürkçülük daha fazla Vesayet... diğer etnik unsurları Türkleştirmeye onları yok etmeye aynen devam!!

Türkçü
Türkçü - 3 yıl Önce

Dün Atatürk olmasaydı bugün ingiliz vesayeti altında olacaktın. Gerçi ataların da aynısını tercih etmişti kurtuluş savaşında ingilize kul olmayı tercih etmişlerdi. Zaman değişir ama fıtrat değişmez o gün darağacı vardı bugün başka şeyler var bölücülüğünüze asla izin verilmeyecek bunu böyle bilin bu topraklarda yaşayıpta vesayet altında olduğunu iddia edenler ötekileşmeye mahkumdurlar

f.g.
f.g. - 3 yıl Önce

Elazığın sayılı zenginleri elazığ sırtından para kazanıp birşey yapmazken başka şehrin zengin ve değerli iş adamı gelip memleketimize böyle muazzam ve faydalı tesis yapıyor, tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum, sayın SARAN grubu üyeleri..

SIRADAKİ HABER

banner137