Aydın Turan Hocanın İsmi Kütüphanede Yaşatılacak

3 Aralık 2021 tarihinde geçirdiği ani kalp krizi nedeniyle hayata veda eden Tarih Öğretmeni Aydın Turan’ın ismi çok sevdiği görev yeri Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi’nde kütüphaneye verildi.

Aydın Turan Hocanın İsmi Kütüphanede Yaşatılacak

3 Aralık 2021 tarihinde çok sevdiği öğrencilerine ders anlatmak üzere okulun yolunu tutmuştu. Ani kalp krizi onu hayattan ve sevdiklerinden koparırken ailesini ve meslektaşlarını da yasa boğdu.

2 yıl önce geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat eden Tarih öğretmeni Aydın Turan’ın ismi çok sevdiği Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi’nde kütüphaneye verildi.

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi’nin katkılarıyla okula kazandırılan kütüphanenin açılışına Aydın Turan Hocanın yakınları da katılım sağladı.

Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi Müdür Vekili Abdulbaki Güneş, kütüphanenin açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

GÜNEŞ: YENİDEN ÖZ DEĞERLERİMİZE GENÇLERİMİZİ DÖNDÜRMEK ADINA KÜTÜPHANEDE YAPILAN BU ÇALIŞMALAR GERÇEKTEN BİZİ SEVİNDİRDİ

Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi Müdür Vekili Abdulbaki Güneş, “Zenginleştirilerek bugün faaliyete geçirildi. Bu kütüphanemizin zenginleştirilmesinde emeği geçen başta okul müdürümüze, sendika başkanımız Fatih Murat Taşkın Beye ve yönetim kuruluna okulumuz adına teşekkür ediyoruz. Bu gerçekten güzel bir hizmet öğrencilerimizin özellikle şu dönemde gençlerimizin sosyal medyayla meşgul olduğu bir dönemde onları yeniden kitaplarla baş başa bırakmak kitap okumaya teşvik etmek özellikle ilk emri oku olan bir dinin müntesipleri olarak yeniden öz değerlerimize gençlerimizi döndürmek adına kütüphanede yapılan bu çalışmalar gerçekten bizi sevindirdi” dedi.

Merhum Aydın Turan’ı rahmetle anarak sözlerine başlayan Türk Eğitim Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın, kütüphanenin faydalı ve hayırlı olmasını diledi.

TAŞKIN: BU MEMLEKETE YÜZLERCE BİNLERCE İNSAN YETİŞTİREN AYDIN TURAN HOCAMIZIN İSMİNİ VERMEYİ UYGUN GÖRDÜK

Türk Eğitim Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın, “Bugün zenginleştirilmesini sahiplendiğimiz yedinci kütüphanemizi açıyoruz. Bu kütüphanede geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan ve bu memlekete yüzlerce binlerce insan yetiştiren Aydın Turan hocamızın ismini vermeyi uygun gördük. Kendisinin Ruhu Şad olsun. İnşallah kütüphanemiz bu okulda Eğitim Öğretim hayatlarına devam eden öğrencilerimiz yine bu okul çalışanları için hayırlı, uğurlu ve faydalı olur. Tabi bu süreçte bizlere kitap katkısında bulunan tüm hayırseverlerimize bize gerekli kolaylıkları sağlayan İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve okul idarecilerimize çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı

Bizlerde medya grubumuz olarak bir kez daha merhum Aydın Turan Hoca’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.  

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137