AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ömer Serdar basın açıklaması yaparak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın olağanüstü kongre ile yeniden Adalet ve Kalkınma Partisi'nin genel başkanlığına geçmesini kutladı.

“TÜRKİYE TARİHİ GÜNLERİNDEN BİRİSİNİ YAŞADI”

Serdar yaptığı açıklamada, 21 Mayıs pazar günü yapılan olağanüstü kongrenin, geçmiş kongreler gibi yine büyük bir coşku içinde ve şölen havasında geçtiğini belirterek, “AK Parti'ye gönül veren on binler, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden genel başkan seçildiği tarihi güne şahitlik etmek için Ankara'ya akın etmiş ve Türkiye tarihi günlerinden birisini yaşamıştır” dedi.

“998 GÜNLÜK HASRETİN ARDINDAN YUVASINA DÖNDÜ”

Serdar yaptığı açıklamaya şöyle devam etti: “Cumhurbaşkanımız ve kurucu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, gerçekleşen olağanüstü kongre ile 998 günlük hasretin ardından yuvasına dönmüş ve sevdam dediği Adalet ve Kalkınma Partisi'nin genel başkanı seçilmiştir.

“BÜYÜK TÜRKİYE İNŞASI İÇİN REFORMLAR BİR BİR HAYATA GEÇİRİLECEK”

Cumhurbaşkanımız ve kurucu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın da vurguladığı gibi önümüzdeki dönem terörle mücadeleden ekonomiye, hak ve özgürlüklerin genişletilmesinden yatırımlara kadar her alanda adeta bir sıçrama dönemi olacaktır. Yeni atılım dönemi süratle başlayacak ve büyük Türkiye’nin inşası için gerekli olan reformlar bir bir hayata geçecektir.

“AZİZ MİLLETİMİZE OLAN HİZMETKÂRLIĞIMIZ SÜRECEK” 

Milletimizle birlikte çıktığımız bu kutlu yolda, yeni bir inşa ve ihya dönemine girmiş bulunmaktayız. Sadece kendisine oy verenlerin değil, 80 milyon vatandaşımızın partisi olan AK Parti, yaptığı bütün icraatları tüm vatandaşlarımız için yapmıştır. Önümüzdeki dönemde de aziz milletimize olan hizmetkârlığımız sürecek ve hiçbir vatandaşımızı ötekileştirmeden, ayrım yapmadan yeni projelerle yolumuza devam edeceğiz. Kurulduğu günden bu yana milletinin emrinde olan Adalet ve Kalkınma Partisi, bundan sonra da millete hizmet yolunda kararlılıkla yürümeye devam edecektir.

Bu vesile ile yeni dönemin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.”