Bağımsız Aday Prof. Dr. Açık Gittiği Her Yerde Coşkuyla Karşılanıyor

Elazığ’ın Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, yorulmadan, durmadan yolları arşınlamaya ve gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Bağımsız Aday Prof. Dr. Açık Gittiği Her Yerde Coşkuyla Karşılanıyor

Memleketini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Prof. Dr. Yasemin Açık, seçim ziyaretleri kapsamında sanayi sitesinin emekçileriyle bir araya geldi.

“UMUDUMUZ SİZSİNİZ”

Sanayi Sitesinin dükkanlarını tek tek dolaşan, esnafın sıkıntılarını dinleyen Prof. Dr. Yasemin Açık’ı gören vatandaşlar, “Bu millet iyiliğinizi unutmaz. Allah’ın izniyle seçileceksiniz. Biz sizin için çalışmaya başladık. Desteğimiz tam. Umudumuz sizsiniz. Arkanızdayız. Adaylığınız duyunca çok sevindik. 10 yıl önce yapmanız gerekiyordu. Elazığ için bir değersiniz. Kiminle konuşsak hocamızın yanındayız diyor” dedi.

“SİZ ELAZIĞ’IN ABLASISINIZ”

Elazığ’ın ablası hitabıyla karşılanan, mütevaziliği ve hanımefendiliği ile şehrin sevgisine mazhar olan Prof. Dr. Yasemin Açık’a sanayi sitesi esnafından tam destek aldı.

“SİZ ELAZIĞ’A SAHİP ÇIKTINIZ, BİZ DE SİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Sitenin sorunlarını aktaran esnaf, “Çok sevindik, İnşallah mecliste görürüz. Siz Elazığ’a sahip çıktınız, bizde size sahip çıkacağız. Sizi burada görmek bizi çok memnun etti. Allah yolunu da bahtını da açık etsin. Allah’ın izni ile seni kimse yalnız bırakmaz. İki vekil oyu alacaksınız. Elazığlılar hocasını hem sevecek hem sahip çıkacak. Milletvekilimiz sizsiniz. Sizi mecliste görmek isteriz. Size inanıyoruz. Karar aldık oy kullanmayacaktık. Ama sizi gördükten sonra kararımızı sizden yana değiştirdik. Binlerce insan sizin sayenizde ekmek yiyor. Nankör olmamak lazım” diyerek, duygularını ifade ettiler.

KÜLTÜR MAHALLESİ’NDE COŞKULU KARŞILAMA

Sanayi Sitesinde esnafla sohbet eden, gönüllerine dokunan Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’ın bir sonraki durağı ana ocağı Kültür Mahallesi oldu.

Lise öğretimini tamamlayana kadar Kültür Mahallesi’nde kalan Prof. Dr. Yasemin Açık’ı mahalle toplantısında gönüllerine basan mahalle sakinleri, “sen çok geç kaldın, Elazığ’ın ablası” dediler.

MUHTAR BİTER: DESTEĞİMİZ SİZİNLE

Alkışlar ve “Elazığ seninle gurur duyuyor” sloganları ile karşılanan Prof. Dr. Yasemin Açık’ı mahallelerinde ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Kültür Mahallesi Muhtarı Murat Biter, “Mahallemizin medarı iftarı Yasemin Açık ile Elazığ sizinle gurur duyuyor. Allah yar ve yardımcınız olsun. Desteğimiz sizinle” dedi.

PROF. DR. AÇIK: BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Bağımsız Milletvekili Prof. Dr. Yasemin Açık da, mahalle sakinlerine seslenerek, “Kültür Mahallesi sakiniyim. Burada iki katlı kerpiç bir evde dünyaya geldim. Bu mahallenin her sokağını caddesini çok iyi biliyorum. Burada olduğumdan dolayı çok mutluyum. Kültür Mahallesi şehrin en köklü mahallelerinden olmasına rağmen bazı sorunları var. İnşallah bunları el birliği ile çözeceğiz. Yaşamım boyunca şehrim için çalıştım, çalışmaya da devam edeceğim. Birlikte başaracağız. İş kadını olarak, şehre yatırım gelmesi için girişimlerde bulunacağız. Geleceğimizin teminatı gençleri çok önemsiyorum. Gençlerin gelişmesi için de elimizden geleni yapacağız” diye konuştu. 

Prof. Dr. Açık’ın öte yandan Yerel Yayın Birliği Derneği’ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı Ümit Albayrak ile bir araya geldi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137