Bakan Karaismailoğlu, Elazığ Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Çeşitli ziyaretlerde ve incelemelerde bulunmak üzere Elâzığ’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Elazığ Belediyesi’ni ziyaret etti.

Bakan Karaismailoğlu, Elazığ Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Elazığ’da yapacağı ziyaretlerine Elazığ Havalimanı’nda yapımı devam eden ikinci pistte incelemelerde bulunarak başlamıştı.

Bakan Karaismailoğlu incelemenin ardından Elazığ Valiliği’ne geçti.

Valilik ziyaretinin ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Elazığ Belediyesini ziyaret ederek, Elazığ’da yapılan çalışmalar ile ilgili Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’ndan brifing aldı.

Bakan Karaismailoğlu'na ziyaretlerde Elazığ Valisi Erkaya Yırık, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık,  Zülfü Tolga Ağar  ile Zülfü Demirbağ, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte ilgili kurum müdürleri eşlik etti.

Bakan Karaismailoğulları, Belediye ziyaretinin ardından Partilileri ile buluşmak üzere, AK Parti İl Başkanlığı’na geçti.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2020, 13:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Hayri
Hayri - 3 yıl Önce

Umarım Belediye Başkanı ulaşımda Karayollarının yapması gereken işleri bakana iletmiştir. Yoksa bu ziyaretler heba olmuş olur

SIRADAKİ HABER

banner137