Bakan Kasapoğlu, İlk Ziyaretini Elazığ Valiliği’ne Yaptı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Elazığ’a geldi. Bakan Mehmet Kasapoğlu’na AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta’da eşlik etti. Bakan Kasapoğlu’nun ilk durağı ise Elazığ Valiliği oldu. Bakan Kasapoğlu Valilikte yaptığı konuşmada, “Elazığ bizim bakanlık olarak en önem verdiğimiz, gündemimizin, ajandamızın ön sıralarında yer alan bir ilimiz”dedi.

Bakan Kasapoğlu, İlk Ziyaretini Elazığ Valiliği’ne Yaptı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, Partisinin il danışma meclisi toplantısına katılmak üzere dün akşam saatlerinde Elazığ’a geldi.

Bakan Kasapoğlu ve Milletvekili Usta’nın ilk durağı ise Elazığ Valiliği oldu.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta’yı valilik binası önünde; Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülersem Çopur ve kurum müdürleri karşıladı.

Valilik konağına geçen Bakan Dr. Mehmet Kasapoğlu, İl yöneticilerinden Elazığ’a yapılan hizmetlerle ilgili ve çalışmalarıyla ilgili brifing aldı.

BAKAN KASAPOĞLU: ELAZIĞ’DAYIZ VE BURADA OLMAKTAN MUTLUYUZ

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Elazığ Valiliği’nde yaptığı konuşmada, “Elazığ’dayız burada olmaktan mutluyuz. Valiliğimizi ziyaret ettik. Elazığ bizim için önemli bir şehir. Sayın vekillerimiz ile belediye başkanlarımız ile sık sık Ankara’da bir araya gelip şehrin dertlerini paylaşıyoruz. Bugün de Şehrimiz ziyaret ederek devam eden projelerimizi inceledik. Bundan sonra gerçekleştireceğimiz Elazığ’ın sportif altyapısı için olan çalışmalarımız yerinde inceleyip istişarelerde bulunacağız”dedi.

KASAPOĞLU: HEM ÜLKEMİZDE HEM DE AVRUPA’DA İLK OLAN BİR YATIRIM

Bakan Kasapoğlu, “Önümüzde ki yıllarda Elazığ’ın gençliği adına çok güzel çalışmaları hep birlikte gerçekleştireceğiz. Ben bu bağlamda gerek belediye başkanımıza, valimize çok teşekkür ediyorum. Bizle ile olan iş birlikteliklerinden dolayı. Bu bağlamda Elazığ’da çok önemli bir gençlik yatırımı başlattık. Geçtiğimiz yıl. Bu yatırımın devam eden kısımları ile ilgili ilave protokolümüzü imzaladık. Bu yatırımın ismi İpek Yolu Uluslararası Gençlik ve Çocuk Merkezi. Hem ülkemizde hem de Avrupa’da ilk olan bir yatırım. Gençliği zihinsel ve bedensel anlamda desteklemeye yönelik. Sosyal donatıları ile pek çok imkanı birlikte sağlıyor. Çok güzel bir yatırım. Elazığ’ımızın sportif yatırımlarını konuşacağız. Stadımız var süreç hızla devam ediyor. Stadımızı Elazığ yöneticileri ile istişare ettik. Bu daha bir başlangıç Elazığ’a olan hayallerimiz planlarımız çevresinde devam edecek” ifadelerine yer verdi.

KASAPOĞLU: ŞİDDETE KARŞI EL BİRLİĞİ İLE ÇALIŞACAĞIZ

Bakan Kasapoğlu, “Şiddetin her türlüsüne; sahada olsun, tribünde olsun, sokakta olsun, evde olsun karşıyız. Şiddeti kanun ve yönetmelik işle bir noktaya getirmek mümkün ama zihinlerde çözmek önemli. Şiddete karşı el birliği ile çalışacağız” açıklamalarında bulundu.

USTA: ÖRNEK OLUŞTURACAK HİZMETİN ADIMLARI İÇİNDEYİZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, Elazığ’a yapılan İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’ne yapılan desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Bugün özel bir proje için, Elazığ için ve tüm Türkiye için önemli olan İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi için buradayız. Ben yerelden başlayarak belediye başkanımıza, valimize, milletvekillerimize ve bakanlığımıza,  Spor Toto teşkilatına verdikleri tüm destekler için ve bu tesisin yapılmasında emeği geçen işçilerimize, mühendislerimize, proje başında bulunan bütün arkadaşlarımıza özellikle teşekkürlerimizi ve şükranlarımı sunuyorum. İnşallah iyi hizmet edecek ve bütün Avrupa ve Türkiye için örnek oluşturacak hizmetin adımları içindeyiz. Bu yüzden bakanlığımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye kaydetti.

KASAPOĞLU: ELAZIĞ’I AYRI SEVİYORUZ

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, “Genel Başkan Yardımcımız bu projenin başından beri ehemmiyet verdi. Elazığ’da olmasında kendisinin de büyük destekleri var. Sayın vekillerimizin, belediye başkanımızın katkılarını zaten size anlatmama gerek yok. Elazığ bizim bakanlık olarak en önem verdiğimiz, gündemimizin, ajandamızın ön sıralarında yer alan bir ilimiz. Bu anlamda da Elazığ’ı ayrı sevdiğimizi, ayrı duyduğumuz muhabbeti de belirtmek istiyorum”ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2018, 12:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137