Bakan Selçuk, Elazığ’da Görev Yapan Öğretmenlerle Online Toplantı Düzenleyecek

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle verilen aranın ardından internet ortamında yeniden başlayan "Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları"nda, Elazığ’daki öğretmenlerle bir araya gelecek.

Bakan Selçuk, Elazığ’da Görev Yapan Öğretmenlerle Online Toplantı Düzenleyecek

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yüz yüze eğitime ara verilmesinin ardından online video konferans yöntemi ile öğretmenlerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle verilen aranın ardından internet ortamında yeniden başlayan "Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları"na 24 Aralık Perşembe günü saat 16:00’da Elazığ’daki öğretmenler ile devam edecek.

Buluşmaya, Ziya Selçuk Bakanlıktaki toplantı salonundan, Elazığ'daki idareci ve öğretmenler ise evlerinden katılım sağlayacak.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, toplantıda Elazığ’da eğitimin nasıl devam ettiğini, öğretmenlerin hangi konularda sıkıntı yaşadıkları hakkında bilgi alışverişinde bulunacak.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada, “"Ziya Öğretmen İle Eğitim Buluşmaları"nda #Elazığ'da görev yapan öğretmenlerimiz 24 Aralık Perşembe günü Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk ile video konferans toplantısında bir araya gelecekler. #uzaklaştıkçayakınlaşıyoruz” ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2020, 19:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mehmet
Mehmet - 3 yıl Önce

Senelerdir bir Öğretmenevi yapılamamış, Milli Eğitim Müdürlüğü bile göçebe gibi gezen Elazığ da Depremde yıkılan okulların TOKİ eliyle niye yaptırılmadığına şaşmamak lazım

SIRADAKİ HABER

banner137