Bakanı Kurum İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi’ni Ziyaret Etti

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta yapımı devam eden Avrupa ve Türkiye’de ilk olan İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti.

Bakanı Kurum İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi’ni Ziyaret Etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Elazığ ziyaretlerini sürdürdü.

Bakan Murat Kurum ve Avrupa ve Türkiye’de bir ilk olan ve yapımı devam eden İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Bakan Kurum’a Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, AK Parti MKYK Üyesi, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Fırat Üniversitesi Rektörü Kudbettin Demirdağ, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, kurum müdürleri, ve STK temsilcileri eşlik etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Konya Milletvekili Usta yapımı devam eden İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi’nde yetkililerden bilgi aldı.

HABER: SITKI TAŞEL

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2019, 13:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137