AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ’da gerçekleştireceği miting öncesinde İstasyon Meydanında AK Parti Genel Merkez üyeleri, Bakanlar ve Elazığlı il yöneticileri vatandaşlara seslendi.

GÜRGÖZE: BU SEÇİM HEPİMİZ İÇİN MİLLETİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Bu seçim sadece bir yerel seçim değildir. Sadece belediye başkanı il genel meclis üyesini ve belediye başkanını seçmiyoruz. Ülkemize yönelik yapılan tehditleri, kurulana tuzakları hep birlikte görüyorsunuz. Bütün mihraklar 1 Nisan üzerine hesap yapmaya çalışıyorlar, plan kurmaya çalışıyorlar. Seçim sonrasını bekliyorlar. AK Parti’nin güç kaybetmesi için hayaller kuruyorlar. Bu hayallere fırsat verecek misiniz aziz hem şehirlilerim. Bütün bunlar gösteriyor ki bu seçim Türkiye’nin güçlenmesine devam etsin mi etmesin mi seçimidir. Bu seçim çocuklarımız için, geleceğimiz için, Türkiye’miz için bir kader seçimidir. Bu seçimde AK Parti’ye vereceğiniz her bir oy Cumhurbaşkanımıza karşı birleşen mihraklara karşı kurulacak en güçlü cevaptır. En sert tokat olarak vereceğinizi her bir oy. Hain plan yapanlar, oyun kuranlar sizlerin desteğiyle bozguna uğrayacaktır. Bekamıza uzanan eller kırılacaktır. Bu seçim hepimiz için milletimiz için çok önemlidir. Cumhurbaşkanımıza güç vermeye hazır mıyız Elazığ? AK Partiye güç vermeye hazır mıyız? 31 Mart yerel seçimlerine 22 gün gibi kısacık bir zaman kaldı. Hep birlikte sandığa gidecek ülkemizin kaderini belirleyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

GÜRGÖZE: BU MEYDANIN AZİZ İNSANLARI BUNA İŞARET EDİYOR

Başkan Gürgöze, “ Bu seçimde sizlerden burada bulunan veya bulunmayan tüm hemşerilerimizden özel bir gayret istiyoruz. Elazığ merkez başta olmak üzere 10 ilçemiz ve 9 beldemizde bütün vatandaşlarımızdan güçlü bir destek istiyoruz. Elazığ’ımızın her bir ilçesinin her bir beldesinin AK hizmetlere kavuşmasını canı gönülden arzu ediyoruz. Elazığ belediye başkan adayımız Şahin Şerifoğulları kardeşimiz ile birlikte yeni bir hizmet planlıyoruz. Tüm ilçe ve beldelerimizde AK yürekli belediye başkan adaylarımıza yeni bir şahlanış dönemini inşallah hep birlikte başaracağız. Elazığ bir bütün olarak her bir köşesiyle yeni dönemde şahlanacak yeni destanlar yazacak. Bu meydanlar gösteriyor ki bütün Elazığ 31 Mart’a hazır ve sabırsızlıkla seçim günün bekliyor. Elazığlılar 31 Mart’ta bir destan yazmaya hazırlanıyor. Bu meydanın aziz insanları buna işaret ediyor. Elazığ Kararını vermiş, sadece 31 Mart günü oy kullanmayı bekliyor. Elazığ bir kez daha Recep Tayyip Erdoğan diyor. Gayret bizden zafer ise Allah’tandır. saygıdeğer Cumhurbaşkanımıza şehrimize teşriflerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, siz hemşerilerimize katılımlarınızdan dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

YANILMAZ: BİZLER ELAZIĞ OLARAK CUMHURBAŞKANIMIZI SEVİYORUZ

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Bugün Elazığ bir başka. Dünya lideri, zalimlerin korkulu rüyası, mazlumların, yetimlerin, kimsesizlerin umudu, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan Elazığ’ımıza geliyor. Bizler Elazığ olarak Cumhurbaşkanımızı seviyoruz. Biz Elazığ olarak Cumhurbaşkanımızı seviyoruz, bağrımıza basıyoruz. İnanıyoruz ki Cumhurbaşkanımızda u süreçte 20 defa Elazığ’a gelerek Elazığ’a olan sevgisini, muhabbetini, aşkını ortaya koymuş oldu. Bugün milletin adamıyla milletin kendisinin buluşacağı bir gündür. İşte o güne az bir zaman kaldı. Cumhurbaşkanımız bu meydanda biraz sonra sizlerle birlikte olacak inşallah. Biz 38 mahallesiyle Cumhurbaşkanımızı karşılamaya hazır mıyız? 31 Mart’ta Cumhurbaşkanımızın elini güçlendirecek, zalimlere kaşrı başını daha da dik tutacak bir şekilde sandıkları AK Parti’nin oylarıyla doldurmaya hazır mıyız? 5 yıl boyunca sizlerle birlikte olduk. Birlikte hizmetler ettik ve birlikte çalıştık. 31 Mart’tan sonra çok değerli kardeşimiz Şahin Şerifoğulları’na bayrağı en yüksekte olarak devrediyoruz. Ve Şahin kardeşimiz inanıyorum ki önümüzdeki beş yıllık dönemde Elâzığ’ımıza en güzel hizmetleri, en iyi hizmetleri yine sizlerle birlikte yapacak” şeklinde konuştu.

ŞERİFOĞULLARI: ELAZIĞ BUGÜN COŞKU HEYECAN VE AŞKLA YENİ BİR TARİH YAZIYOR

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Elazığ bugün coşku heyecan ve aşkla yeni bir tarih yazıyor. Bugün Elâzığ cumhurbaşkanımızla Genel Başkanımızla buluşuyor. Birazdan hasret sona erecek. Birazdan Cumhurbaşkanımız Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan bizlere hitap edecek. Milletin adamı birazdan milletle bulaşacak. Hazır mısın Elâzığ. Cumhurbaşkanımız millete hizmet yolunun öğretmenidir. Onun gösterdiği yolda yürüyoruz. Bu yolda her emek kutsaldır. Her cefa şereftir. Biz hizmet erleriyiz. Aşkla ve tevazuuyla hizmet edeceğiz. 1 Nisan sabahı yeni hizmetler için yeni başarılar için yepyeni bir sayfa açacağız. Biz hizmete hazırız.  Belediye hizmetlerinde adalet riyakâr ve ahlakla destan yazacağız.  Bu yolda birlikte çıktık birlikte başaracağız. Belediyecilikte Türkiye’ye örnek olacağız. Belediye hizmetlerinde yeni bir sayfa açmaya geliyoruz. Projelerimizle ekibimizle vizyonumuzla Allah’ın izniyle hizmete hazırız. Biz sadece milletimize inanıyor. Sadece millerimize güveniyoruz. Karşımıza kim çıkarsa çıksın bizi bu kutlu yoldan asla alıkoyamayacak.  Asla bir araya gelinemez diyen yapılar bize karşı bir araya geldi. Akıllarınca bizleri zayıflatmaya Cumhur İttifakını ve Cumhurbaşkanımızı zor duruma düşürmeye çalışıyorlar. Oyun içinde oyun hesap içinde hesap var. Elâzığ geçmişte bu oyunu bozdu. Allah’ın izniyle yine bozacak. Onların bir hesabı varsa Allah’ın da bir hesabı var. Allah’ın hesabından kaçamayacaklar. O hesaptan kaçış yok. Biz Allaha ve millete inandık. Milletin gönlünden daha iyi bir yer tanımadık. Tanımıyoruz, tanımayacağız da. Biz bu milletin ta kendisiyiz. Bu parti milletin partisi, bu meydan ve meydanlar Ak Parti diyorlar. Durmak yok yola devam diyor. Bu meydan bu coşku şu sevgi tarif edilemez.  Hepinizi yürekten kutluyorum. Millet bugün liderini bağrına bastı. Millet bugün ak partiyi bağrına bastı. Coşkunuz ve neşeniz daim olsun. Sizleri Allaha emanet ediyorum. Hepinizi sevgiyle saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum" diye konuştu.

BALIK: ELAZIĞ DİYOR Kİ BU ŞARKI BURADA BİTMEZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “Cumhurbaşkanımızın çıktığı hizmet yolunda, çıktığı bu kutlu yolda hak yoluna giderken Elazığ hiçbir zaman Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmadı. Sağına döndü bir gakgoş gördü. İsrail’e one minute dedi sağında gakgolar vardı. Ölümüne dedi aziz şehir, aziz milletin ölümüne arkasındaydı. Bugüne kadar yalnız bırakmadık. Bundan sonra da yalnız bırakmayacağız. Bugün sevenin sevilene kavuştuğu, bugün Elazığ’ın hasretinin bieceği, bugün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın geleceği gün. Bu zorlu yolda Şahin Şerifoğulları’nı göstermeye hazır mıyız? Yanında durmaya hazır mıyız? Elazığ diyor ki bu şarkı burada bitmez. Bizim reisle yürüyecek yolumuz, sözümüz, yapacak çok işimiz var” dedi.

DEMİRBAĞ: SELAMLAMA KONUŞMASI YAPMAK ÜZERE HUZURLARINIZDAYIZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Malumunuz olduğu üzere biraz sonra sözün sahibi Cumhurbaşkanınız Recep Tayyip Erdoğan bey sizlere hitap edecekler. Onun olduğu yerde uzun bir süre sizlere hitap etmek saygısızlık olur. İfade ettiğim gibi kısa bir selamlama konuşması yapmak üzere huzurlarınızdayız. Arkasından da Cumhurbaşkanımız sizlerin huzurunda olacak. Hepinize saygılar sunuyorum” diye konuştu.

AĞAR: EMRİNİZDE KALACAĞIZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, “Benim için gerçekten çok heyecanlı bir gün. Bundan önce defalarca Cumhurbaşkanımızın mitinglerine geldim, ama hep misafirdim. Ama bugün bu kürsüde sizlere hitap edebilmek benim için büyük bir onur. Zor bir süreçten geçiyoruz. Bizler isterdik ki bu seçimde yerel projelerimizden bahsedelim ama konu her zaman farklı taraflara çekiliyor. Bizler Elazığlılar olarak tekrar seçim günü Sayın Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmak için sandıkta gerekli cevabı verecek miyiz? o 4 benzemez partiye gerekli cevabı verecek miyiz? Sizleri çok seviyoruz. Emrinizde kalacağız” diye konuştu.

BULUT: ALLAH ONU BU ÜLKENİN BAŞINDAN EKSİK ETMESİN

AK Parti MKYK üyesi Genel Merkez Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Gerçekten muhteşem bir tablo. Elazığ yine düşman çatlattı. Elazığ her zaman devlet başkanına Cumhurbaşkanına, liderine böyle en güçlü şekilde sahip çıkmıştır. Elazığ her zaman milli iradenin en güçlü temsilcisi olmuştur. Elazığ her zaman bu ülkenin teminatı olmuştur. Allah’ın izniyle yine 31 Mart’ta da aynı şekilde, kendine yakışır bir şekilde sandıklarda gidecektir. Benden önceki hatipler söyledi bugün çok önemli bir konuk ağırlayacağız. Bir dünya liderini ağırlayacağız.  Devlet başkanımızı ağırlayacağız. Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlayacağız. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Allah onu bu ülkenin başından eksik etmesin gerçekten bugün Elazığ sevdasıyla buluşacak, sevdalısıyla buluşacak. Sayın Cumhurbaşkanımız gelmek üzere o yüzden çok uzatmak istemiyorum. İnşallah 31 Mart’ta kullandığımız oylar 2 şeye gidecek: bir genç dinamik bir başkan seçeceğiz, iki dünya liderine destek vereceğiz. Bu millet arkamızda, Recep Tayyip Erdoğan önümüzde olduğu sürece Allah’ın izniyle bu ülkenin sırtı yere gelmeyecektir diyor hepinizi Allah’a emanet ediyorum” ifadelerinde bulundu.

ATAŞ: KARDEŞLERİMİZİ BİR KEZ DAHA SAYGIYLA SELAMLIYORUM

AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, “Elazığlı kardeşlerimi sevgiyle, saygıyla, muhabbetle selamlıyorum. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin Elazığ’a, ülkemize hayırlı olmasını rabbimden niyaz ediyorum. Ben biliyorum ki Elazığlı kardeşlerimiz gakkoşlar partimizin kurulduğu günden bugüne kadar genel başkanımızın, Cumhurbaşkanımızın arkasında çelik gibi durmuş bu seçimde de duracağına inanıyorum. Hazır mıyız Elazığ? biraz sonra sayın Cumhurbaşkanımız sizlerle buluşacak hasret bitecek. Buradan AK Partinin arkasından kale gibi duran Elazığlı kardeşlerimizi karşılamak üzere, Cumhurbaşkanımızla buluşmak üzere bu sahneyi dolduran, bu alanı dolduran siz kardeşlerimizi bir kez daha saygıyla selamlıyorum. AK Partiye karşı kurulmuş, Cumhur İttifakına karşı kurulmuş kirli ittifakın cevabını inşallah Elazığlılar 31 Mart akşamı bir kez daha verecektir diye inanıyorum. Bu konuda Elazığ’ımız hazır mı 31 Mart’a? Hepinize teşekkür ediyorum, hepinize hayırlı günler diliyorum, Allah’a emanet olun” ifadelerinde bulundu.

KASAPOĞLU: BU İRADE BİZİM İRADEMİZ

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, “Sizler her zaman gakkoşlar olarak tarih yazdınız. Yine Sayın Cumhurbaşkanımız. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a kucak açıyorsunuz. Vefanız, yiğitliğiniz Türkiye’ye şevk veriyor, milli mücadelemize heyecan katıyor. Hepinize şükranlarımızı sunuyoruz. Değerli hemşerilerim biliyorsunuz dünyanın gözleri Türkiye’nin üzerinde. Gelin Türkiye’nin tökezlemesini bekleyen emperyalistleri sevindirmeyelim. Gelin el ele verelim, gönül gönüle kenetlenelim dünyaya bir Türk milleti dersi verelim gelin 31 Mart’ı bir demokrasi şölenine çevirelim. Bizim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yerel yönetimde de merkez idarede de neler yaptığını, neler yapacağını sizler çok iyi biliyorsunuz. Enkaz altından çıkardığı Türkiye’yi dünyanın en kudretli devletlerinin karşısında dimdik duracak bir konuma getirdi. Birleşmiş Milletlerdeki 5 büyük ülkeyi kast ederek, Birleşmiş Milletler Genel Kurulunda dünya beşten büyüktür dedi. Bu onur, bu irade bizim irademiz, bizim onurumuz” ifadelerinde bulundu.

TURAN: ZALİMLERİN KORKUSU OLDU

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Mehmet Cahit Turan, “Elâzığ El-aziz sizleri saygı ve muhabbetle selamlıyorum.  Tarih kenti, Fırat’ın kenti suların kenti yiğit insanların kenti. Herhalde şair her şey akar tarih insan su ve fikir. Oluklar çift, birinden nur akar birinden kir her zaman pınarlarından nur aktı El-aziz. El-aziz Elâzığ’ın aziz insanları bugün dünya liderini Cumhurbaşkanımızı milletimize hizmetkar için yola çıkmış olan Sayın Genel Başkanımızı karşılamak için meydanları doldurmuşsun. Meydanlara sığmıyorsun. Sizlere hizmet etmek için aldığı yetkiyi 2003’den beri size her zaman hizmet yolunda kullandı. Vaatlerini size her zaman yerine getirdi. Sizleri aldatmadı, aldatmayacak. Her zaman sizlerin yanında oldu. Sizler onu lider yaptınız. Birileri gibi başkaları gibi birileri tarafından koltuklara oturtulmadı. Dünya’ya karşı dik durdu. Dünya mazlumlarının abisi oldu. Zalimlerin ise korkusu oldu. Bugüne kadar 17 yılda yapılmış 14 seçimde Elâzığ görevini en iyi şekilde yaptı. İnşallah 31 Mart’ta Allah’ın izniyle sandıkları patlatacak, okyanusta tsunami oluşturacak Elâzığ. Elâzığ büyük lider geliyor, sevgililerin arsına girmek haddimiz değil. Seven ve sevilen birazdan vuslata erecek. Sizleri Allaha emanet ediyorum” diye kaydetti.

USTA: ELAZIĞ’DAN BÜYÜK BİR BAŞARI İLE ÇIKACAĞIMIZDAN EMİNİZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, “Bugün büyük buluşma için meydanları dolduran binlerce kıymetli Elazığlılar. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çıktığımız bu kutlu davada, bu kutlu yürüyüşte 31 Mart akşamı için bütün belediye başkan adaylarımız için beldelerde, ilçelerde ve ildeki belediye başkan adaylarımız için sizlerden güçlü bir destek güçlü bir oy bekliyoruz. Kıymetli hanımefendiler, gençler, çocuklar ve beyefendiler 31 Mart akşamı için hazır mıyız? Allah’ın izniyle Elazığ’dan büyük bir başarı ile çıkacağımızdan eminiz. Biz sizlere ve Elazığ’a her zaman olduğu gibi güveniyoruz. Ve bütün başkan adaylarımızı önce Elazığ’a emanet ediyoruz Elazığ’da büyük bir başarı ile başkanlarımıza emanet edeceğiz inşallah” diye konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL