Baki Aydın Son Yolculuğuna Uğurlandı

İş Adamı ve Elazığspor Eski Kulüp Başkanı Baki Aydın, İzzetpaşa Cami’sinde düzenlenen cenaze töreni ile kalabalık bir toplulukla son yolculuğuna uğurlandı.

Baki Aydın Son Yolculuğuna Uğurlandı

İş dünyası ve Elazığspor camiası önemli bir ismi kaybetmenin acısını yaşıyor.

Elazığspor Eski Kulüp Başkanı Baki Aydın İzzetpaşa Cami’sinde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Oda Başkanları, Elazığspor camiası, Eski Elazığspor Kulüp Başkanları, STK Temsilcileri, çok sayıda vatandaş ve sevenleri katıldı.

Alçak gönüllü, sempatik ve sevecen kişiliğiyle taraflı-tarafsız herkes tarafından sevilen bir kişiliğe sahip olan Abdulbaki Aydın’ın vefatı iş ve spor camiası tarafından da üzüntüyle karşılandı.

BAKİ AYDIN KİMDİR?

İş görüşmeleri nedeniyle gittiği Afyon’da vefat eden Abdulbaki Aydın, 3 Kasım 2002 tarihinde Hayrettin Karamazı başkanlığında toplanan yönetim kurulunda alınan karar doğrultusunda kulüp başkanlığına seçilmiş ve 4 Kasım 2002 tarihinden itibaren 2002-2003 ve 2003-2004 sezonlarında Elazığspor’da kulüp başkanlığı yapmıştı.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2019, 17:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 5 yıl Önce

ALLAH GANİ,GANİ RAHMET EYLESİN.MEKANIN CENNET OLSUN.ADAM GİBİ ADAM ÇOK KIYMETLİ BAŞKANIM

fırat
fırat - 5 yıl Önce

adamın bir resmini koysaydınız bari bugünlerde yayınladığınız haberlere biraz göz atın hep özensiz hazırlanmış. Türkiye'nin en iyi yerel medya ödülünü alan gruba yakışmıyor.Lütfen dikkat ve özen

Hikmet
Hikmet - 5 yıl Önce

Allah rahmet eylesin. Güzel yürekli sevecen yüzlü Başkanını Elazığspor camiası unutmaz.

Gani Kaya
Gani Kaya - 5 yıl Önce

Allah rahmet eylesin. Maçlarda parası olmadığı için stada giremeyen, dışarıda bekleyen gençlere parasını verip bilet aldırdığına şahit olmuşumdur.

SIRADAKİ HABER

banner137