Bal: Milliyetçi Hareket Partisi Camiasından Özür Diliyorum

AK Parti Karakoçan İl Genel Meclis Üyesi Şemsettin Bal Ağustos Ayı İl Genel Meclis Toplantısında yapmış olduğu konuşma ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Bal: Milliyetçi Hareket Partisi Camiasından Özür Diliyorum

Ağustos Ayı İl Genel Meclisi toplantısında AK Parti Karakoçan İl Genel Meclis Üyesi Şemsettin Bal “Karakoçan’da iki parti, AK Parti’nin kazanmaması için ittifak yaptı” ifadelerini kullanmıştı.

AK Parti Karakoçan İl Genel Meclis Üyesi Şemsettin Bal yazılı bir basın açıklaması yaptı.

BAL: MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ CAMİASINDAN ÖZÜR DİLİYORUM

AK Parti Karakoçan İl Genel Meclis Üyesi Şemsettin Bal, “İl Genel Meclisinin bugün gerçekleşen toplantısında, mecliste yaşanan tartışmalar sırasında gayri ihtiyari olarak kullandığım sözler maksadını aşmıştır. Partimizin kurumsal kimliğine ve partimizin politikalarına aykırı olarak ifade ettiğim ve bende de sonrasında büyük üzüntü oluşturan sözlerimden dolayı Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclis Üyesi arkadaşlarımdan ve tüm Milliyetçi Hareket Partisi camiasından özür diliyorum. Şehrimizin gelişmesi ve her alanda daha etkin hizmet sunulması için Cumhur İttifakı ortağı il genel meclis üyelerimizle birlikte gönül gönüle çalışmaya devam edeceğiz. Kamuoyuna saygılarımla bildiririm” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
??
?? - 5 yıl Önce

MHP liler senin ağzına sıçsın Şemo..

¿
¿ @?? - 5 yıl Önce

?? Bey, maganda mısınız? Ayrıca siz kardeşsiniz, kavga etmeyin, sarılın. Ya da yiyin birbirinizi. Siz bilirsiniz.

SIRADAKİ HABER

banner137