AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık’ı Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde Sağlık İl Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Savaş Öztürk ve hastane personeli karşıladı.

Sermin Balık, Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde yatan hastaları da ziyaret etti.

ÖZTÜRK: GÖSTERMİŞ OLDUĞU İLGİDEN DOLAYI ÇOK MUTLU OLDUK

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Savaş Öztürk, “Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Savaş Öztürk, “Elazığ ilimizin Sayın Milletvekili Sermin Balık Hanımefendiye nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Hem hastanemize, hastalarımıza ve bize karşı göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok mutlu olduk. Yine Sayın İl Sağlık Müdürümüz ve Başkanlarımıza da göstermiş olduğu ilgi ve nezaketten dolayı teşekkür ederiz. Her zaman desteğini arkamızda hissettiğimiz Sayın vekilimiz bizi hiçbir zaman yalnız bırakmamaktadır” ifadelerini kullandı.

BALIK: OTURMASI İÇİN BİR SÜRECE İHTİYACIMIZ VAR

Hasta memnuniyetinin önemine değine Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “Elazığ’ı sağlık kampüsü haline getireceğiz, sağlık ili haline getireceğiz dedik. Biz bu işi hükümet olarak yatırımımızı yaptık. Ama içini doldurmak, içindeki başarıyı sağlamak tabi ki siz doktorlarımızın ve yöneticilerimizin göreviydi. Bugün hastalarımızdaki memnuniyeti görünce de açıkçası doğru bir iş yaptığımızı artık gerçekten yüreğim rahat, mutmain bir şekilde gidiyorum. Tabi ki hastane yeni bir hastane. Oturması için bir sürece ihtiyacımız var. Hastaların buraya alışabilmeleri için, personelin yeni bir yere alışabilmesi için bir zamana ihtiyacımız var. Ama ben bugün gördüm ki bu zaman hastalara hiç yansımamış. Hemşerilerimiz, doktorlarımız, hasta bakıcılarımız, hastanenin her personel elinden gelen azami gayreti sarf ediyor. Biraz önce şunu da gördüm ki sağ olsunlar kat hemşirelerimiz hastaları isimleriyle sahiplenmiş. Her hastayı kendi ailelerinden biri olarak görmüş. Kendi anneleri, babaları, kardeşleri olarak benimsemişler. O yüzden de hizmetten bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Elbette ki eksiklerimiz vardır. Ama biz bu süreçte de Başhekim Yardımcılarımız atandıktan sonra da doktor kadrolarımızı tamamladıktan, doktor eksiklerimizi de bitirdikten sonra inşallah Türkiye’de örnek olacak hastanelerden biri olacağını düşünüyorum. Şehit Fethi Sekin Şehir Hastanemizin. Ben sizlere de tekrar hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL