Seçim çalışmalarına devam eden Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan, Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve ASRİAD Elazığ Şubesini ziyaret etti.

ARSLAN: ÇÖZEN BİR ANLAYIŞLA YÖNETİLMEYE BAŞLANACAK

Seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Yüksek Harita Mühendisi Haluk Aslan yaptığı açıklamada belediye başkanı seçilmesi halinde, “Elazığ Belediyesi,1 Nisan‘dan itibaren gerçekten belediyeye uzman bir bakışla sorunları çözen bir anlayışla yönetilmeye başlanacak” ifadelerini kullandı.

Seçim çalışmaları kapsamında STK ziyaretlerini sürdüren Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Yüksek Harita Mühendisi Haluk Aslan’ın bugünkü durağı, Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve ASRİAD Elazığ Şubesi oldu.

ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ ZİYARETİ

İlk olarak Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret eden Haluk Arslan, burada başkan Cemil Erdem ile bir araya geldi.

ERDEM: İŞ ADAMLARINI KAÇIRMAMAMIZ LAZIM

Elazığ’ın nitelikli göç verdiğine değinen Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cemil Erdem, “Elazığ’da mart ayı sonunda bir belediye başkanı seçimi yapılacak ve belediye başkanı seçilecek. Tabi ki ben buradan şunu söylemek istiyorum, biz siyaset gütmeden kim bu memlekete daha iyi hizmet edebilecekse, hangisi daha iyi hizmet yapabilecekse Cenabı Allah ona nasip etsin. İş adamlarını kaçırmamamız lazım. Elazığ’da yaşayan insanların Elazığ’da kalması lazım. Elazığ’dan önemli göç veriyoruz; ama bunun yanında da göç alıyoruz. Nitelikli göç verip niteliksiz göç almamız sıkıntı yaratıyor bize” diye konuştu.

ARSLAN: HERKES İŞİNİ DOĞRU YAPARSA ÇÖZÜLMEYECEK PROBLEM YOKTUR

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Aslan ise yaptığı açıklamada iyi çalışan bir belediyenin tüm sorunları çözebileceğine değindi. Arslan, “İlk ziyaret edeceğimiz yerlerden birinin de Esnaf Odaları olduğuna inandığımız için buradayız. Şehirde her bir mekanizma kendi işini yapacak. Esnaflar, bürokrasiler, üreticiler şehirde yaşayan her bir hareket odağı, her bir paydaş kendi işini iyi yapacak. Biz iyi çalışan bir belediyenin esnafların sorununu çözerek şehrin ekonomisine katkı sunacağına inanıyoruz. İyi çalışan belediyenin tüm kamu kuruluşlarının yatırımlarının ve işleyişini de doğru bir şekilde tetikleyeceğine ve yönlendireceğine inanıyoruz. Biz iyi çalışan bir belediyenin çevre düzenlemesiyle, yapılaşmasıyla, uygulamalarıyla şehirde yaşayan her insanın daha mutlu ve müreffeh ve geleceğe daha umutla bakacağı bir yaşama kavuşacağına inanıyoruz. Böyle bir belediye olması için bu çerçevede çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gittiğimiz her yerde anlattığımız şey şu, herkes işini doğru yapar ve sorumlular riayetle görevlerini yerine getirirlerse şehrimizde çözülemeyecek hiçbir problemimiz yoktur” dedi.

ASRİAD ZİYARET

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Yüksek Harita Mühendisi Haluk Aslan’ın bir sonraki durağı ise Asrın İş Adamları Derneği Elazığ Şubesi oldu. ASRİAD Elazığ Şubesi Başkanı Yakup Baş ve dernek üyeleri tarafından karşılanan Arslan, Elazığ’ın sorunları üzerine istişarelerde bulundu.

BAŞ: ÇÖZÜMLER ÜRETEREK PROJELERİNDEN BAHSETTİ

Başkan Adayı Haluk Arslan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden ASRİAD Elazığ Şubesi Başkanı Yakup Baş, “Saadet Partisi Belediye Başkan Adayımız kıymetli abimiz Haluk Arslan Bey"i ağırlıyoruz. Yerel yönetimler konusunda farklı çözümler üreterek projelerinden bahsetti” diye konuştu.

ARSLAN: YAŞANABİLİR BİR ÇEVREYİ İNŞA ETMEK İÇİN TÜM GAYRETİMİZİ SARF EDİYORUZ

Kentsel dönüşüm uzmanı olduğunu belirten Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Aslan, yaşanabilir bir şehir için gayret gösterdiklerini belirtti. İş adamlarının önünü açacak en önemli mekanizmanın belediye olduğuna vurgu yapan Arslan, “İş adamlarımızın beklentisi şu, ekonomik olarak şehri kalkındırmak... Burada ASRİAD bünyesinde birçok girişimci gencimiz var ve iş adamımız var. Bunlar memleketi için, şehri için azami gayret gösteriyorlar. Aynen onların gösterdiği gayret gibi şehirde yaşayan tüm insanların önünü açacak en önemli mekanizma da belediyedir. Sürdürülebilir bir kentleşme sürdürülebilir bir çevre ve sürdürülebilir bir ekonomi için belediyenin üzerinde ciddi sorumluluklar ve görevler var. Biz bu görevlerin bilinciyle seçim öncesinde her fırsatta çeşitli boyutlarda bunu konuşma ve tartışma yolları arıyoruz ve toplumun her kesimi ile derdimizi paylaşıyoruz. Sürdürülebilir ekonomiyi, yaşanabilir bir çevreyi inşa etmek için bu günden itibaren tüm gayretimizi sarf ediyoruz. Umarız ki 1 Nisan‘dan itibaren gerçekten belediye; uzman bir bakışla, sorunları çözen bir anlayışla yönetilmeye başlayacak” ifadelerini kullandı.