İYİ Parti ve CHP’nin Millet İttifakı Adayı olarak Elazığ Belediye Başkan Adayı gösterilen Ali Şekerdağ, seçim çalışmalarına devam etti.

Seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Adayı Şekerdağ, Sürsürü Mahallesindeki esnafları ziyaret ederek seçimlerde destek istedi.

Esnafları tek tek gezerek Elazığ için yapacaklarını anlatan Şekerdağ, onların sorun ve sıkıntılarını da dinledi.

ŞEKERDAĞ: ELAZIĞ’IN ÖZLEDİĞİ TABLOYU, 1 NİSANDA ELAZIĞLILARLA BULUŞTURACAĞIZ

3 ay önce seçim maratonuna başladıklarını belirten Başkan Adayı Ali Şekerdağ, “3 ay önce seçim maratonuna başladıklarını belirten Başkan Adayı Ali Şekerdağ, “Üç aylık bir seçim maratonuna başladık. Son 1 ay kaldı. İnşallah son 1 ayı da dolu dolu ve ayaklarımızı yere sağlam basarak, seçimi kazasız belasız bitireceğiz. Elazığ’ın özlediği tabloyu, 1 Nisanda Elazığlılarla buluşturarak, belediye başkan adayı değil de inşallah belediye başkanı olarak tekrardan ziyaretlerimizi yapacağız”dedi.

Belediye Başkan Adayı Şekerdağ, CHP Milletvekili Gürsel Erol ile birlikte ayrıca Fevzi Çakmak Mahallesindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

EROL: YENİ BİR UMUDA YÜRÜYORUZ

Milletvekilliğinde başardıklarını ve Elazığ'da farkı oluşturduklarını anımsatan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ise, “Cumhuriyet Halk Partisinden bir milletvekilinin neler yapacağını ve siyaseti nasıl değiştireceğini bütün Elazığ’a kanıtladık. Siyasette başarı seçilmek değil, seçildikten sonra herkesin milletvekili olarak hareket etmek ve herkesin gönlüne girmektir. Çünkü bizim iddiamız bütün etnik kökenden gelenlerin, siyasi düşünceden gelenlerin ve bize oy veren veya vermeyen herkesin milletvekili olacağız ve onları parlamentoda temsil edeceğiz dedik ve o yolda yürüyoruz. Bu çalışmaların sonucunda etnik ve siyasi köken göre oy veren veya vermeyen diye ayrım yapmadığımız için Elazığ’da şimdi yeni bir başarı hikayesine, yeni bir döneme ve yeni bir umuda yürüyoruz. Elazığ belediye başkanlığına yürüyoruz. Türkiye’de CHP ile İYİ Parti arasında bir ittifak var. Burada da Ali Şekerdağ’ı CHP ile İYİ Partinin ortak adayı olarak çıkardık” dedi.

ŞEKERDAĞ: BUNA ALİ ŞEKERDAĞ OLARAK SÖZ VERİYORUM

Fevzi Çamak Mahallesi sakinlerine hitap eden Başkan Adayı Ali Şekerdağ ise, "“Allah’ın izniyle önümüzde hiçbir engel yok. Bize inanın, güvenin. Sizi asla mahcup edecek, incitecek en ufak bir işin içinde olmayacağız. Sizlerin başını öne eğdirecek hiçbir şeyin içerisinde olmayacağız. Buna, Ali Şekerdağ olarak söz veriyorum. Biz Elazığ’ın selamati için bu yol çıktık. Herhangi bir şaibenin içerisinde olmayacağız” ifadelerine yer verdi.

Başkan Adayı Şekerdağ, daha sonra Doğukent Mahallesinde düzenlenen konsere katıldı. Şekerdağ, vatandaşlarla bir araya gelerek, seçim ile ilgili projelerini anlattı.