Başkan Akgül ve Milletvekili Aday Adayı Ercan Esnaf İle Bir Araya Geldi

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Aygün Akgül ve İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

Başkan Akgül ve Milletvekili Aday Adayı Ercan Esnaf İle Bir Araya Geldi

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Aygün Akgül ve İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan seçim bölgesinde ziyaretlerine devam ediyor.

İyi parti Merkez İlçe Başkanı Aygün Akgül ve İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan Hürriyet Caddesi esnafları ile bir araya geldi.

Esnaflarla tek tek bir araya gelen Akgül ve Ercan esnafların sorun ve taleplerini dinledi.

AKGÜL: ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEKTİR

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Aygün Akgül, İYİ Parti iktidarlığında esnafın sorunlarını çözeceklerini dile getirdi. Akgül, “Bugün Hürriyet Caddemizin esnaflarını ve vatandaşlarımızı ziyarete geldik çok güzel teveccühlerle karşılaştık. Çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Hemşehrilerimizin bizden bir isteği var sahip çıkmamızı, sahipsiz bırakmamamızı, dertleriyle sorunlarıyla ilgilenmemizi hasetten rica ettiler inşallah İYİ Parti iktidarlarına bizler bu sorunları ve çözmeye kadrolarımızla, liyakatli ekiplerimizle bu iradeye sahibiz en güzelini yapmaya çalışacağız memleketimizi sahipsiz bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

ERCAN: ESNAFIMIZIN PROBLEMLERİNİ ÇÖZMENİN ÇABASI VE GAYRETİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan, İYİ Parti olarak esnafın sorunları noktasında çözüm odaklı olacaklarını vurguladı. Ercan, “Hürriyet Caddesindeki esnaf arkadaşlarımızla beraber olduk il teşkilatımızla beraber. Esnaflarımız hakikaten bizleri karşılamaları çok iyi oldu ama işler konusunda sıkıntıları var. Ekonomik kriz özellikle esnafımızı çok mağdur etmiş siftahsız dükkan kapatanlar bile var. Biz İYİ Parti’nin sosyal ve ekonomik politikalarını kendilerine ilettik onlarda bizi can kulağıyla dilediler. Esnafımızın problemlerini çözmenin çabası ve gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137