Başkan Akın Keban İlçesini Ziyaret Etti! “Vatandaşlarımıza Yaşanabilir Bir Keban Sunacağız”

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ve il yönetimi Keban ilçesini ziyaret etti. Ziyaretinde esnafın ve halkın sorunlarını dinleyen başkan akın “Vatandaşlarımıza yaşanabilir bir Keban sunacağız” dedi.  

Başkan Akın Keban İlçesini Ziyaret Etti! “Vatandaşlarımıza Yaşanabilir Bir Keban Sunacağız”

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın İlçe merkezinde esnafları ziyaret ederek, halkın sorunlarını sohbet ederek dinledi.

Açıklamalarda bulunan Başkan Akın, Keban ilçemize ziyaretlerim devam edecek, vatandaşlarımıza yaşanabilir bir Keban sunacağız” diye ifade etti.

BAŞKAN AKIN: AMACIMIZ MİLLETİMİZİN HAKETTİĞİ DEĞERİ GÖRMESİDİR

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, “Hepimizin bildiği üzere kısa bir zaman önce Saadet Partisi İl Başkanı olarak göreve geldim. Bu kısa zamanda Keban ilçemize 3. Ziyaretim. Bugün burada esnaflarımızın tamamını ziyaret edip vatandaşlarımızla sohbet ederek Keban İlçemizi daha iyi hissetmeye çalıştım. İlçemiz maalesef hakettiği noktadan çok uzakta görünüyor. Bu çok üzücü bir durum. Gördüğüm En önemli problem Keban’ın bir Kemaliye gibi turizm memleketi olması gerekirken ki çoğunuz biliyorsunuz Kemaliyeye gittiğinizde sizi güzel dizayn edilmiş bir çarşı karşılıyor.

Tabelasıyla dış cephesiyle, yolları ile. Ama gelin görün ki maalesef belediye bu tür bir proje üretemediği için sıkıntılarla boğuşan bir esnaf tablosu görüyoruz. Halbuki bu kadar yıl burada belediye başkanlığı yapan bir kişi nasıl olurda bu kadar basit önlemleri alamaz hayretler içerisindeyim. Tabi milleti hizmet etmek nasip işi. Demek kendisine kısmet değilmiş. Vatandaşımızın gerekeni sandıkta yapacağına inanıyorum. Keban ilçemizin gençlerinin çoğu işsizlikten dolayı dışarıda. Halbuki çeşitli yatırımcılar buraya getirilebilirdi.

Keban ilçesi işsizlikten dolayı sürekli göç veriyor ve bu kimsenin umurunda değil. Eni sonu herşey dert edinmekten geçiyor. Keban ilçemize ziyaretlerim devam edecek, vatandaşlarımıza yaşanabilir bir Keban sunacağız. İlçemizin sorunlarını öğrendim. Ekibimle Keban için tasarladığımız projeleri bir dahaki gelişimizde paylaşacağız. İnsanlar mutlaka diğer partilerle aramızdaki farkı görüp kararlarını vereceklerdir. Amacımız milletimizin hakettiği değeri görmesidir” diye kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2021, 11:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ben kimim
Ben kimim - 3 yıl Önce

Başkanım biz yaşıyoruz zaten kebanda yoksa yaşamıyoruzda haberimiz mi yok acaba

SIRADAKİ HABER

banner137