AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, M. Rıdvan Nazırlı, Mücahit Yanılmaz, Hasan Murat Öz, Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve beraberindeki heyet Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ettiler.

ALAN: BÜTÜN ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUM

Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, “ Çok kıymetli Ak Parti İl Başkanımız, değerli Aday Adaylarımız, öncelikle odamıza gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaret adına Odam ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Erol Keleş Hocam benim için çok kıymetli, Ejder Açıkkapı Beyefendi ile hem Ticaret ve Sanayi Odamızda birlikte çalıştık, hem de başkanlığım döneminde kendisi Milletvekiliydi. İlimizin sorunları ve problemleri ile ilgili bize çok destekleri oldu. Yine geçmiş Başkanlık döneminde Belediye Başkanlığı yapan Mücahit Yanılmaz Bey ile birlikte çalıştık. 6. Bölge Teşviklerini almamızda büyük katkıları oldu. Yine pırıl pırıl aslan gibi bir kardeşimiz olan, babası bizim aile dostumuz, dedesi bizim için çok kıymetli, ilimizin Kanaat Önderlerinden Rahmetli Hafız Abdullah Nazırlı’nın torunu Mahmut Rıdvan Nazırlı kardeşimiz, Ak Parti’de önemli görevlerde bulunmuş, genç, dinamik, ahlaklı bir kardeşimiz Hasan Murat Öz’ün burada olmaları bizleri mutlu ediyor. Milletvekili Adaylarımız seçildiği zaman, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak talep ve icra makamı olarak beraber çalışacağız. İlimizin sıkıntılarını ve problemlerini çözmek adına çalışacağız, istişarelerde bulunacağız. Sözü de fazla uzatmadan. Seçimin Şehrimize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bütün adaylara başarılar diliyorum” dedi.

Elazığ’da Yeni Bir Lezzet: Vişneli Badem Şekeri Elazığ’da Yeni Bir Lezzet: Vişneli Badem Şekeri

KELEŞ: ELAZIĞ TSO İLİMİZİN GELECEĞİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Ziyaret esnasında heyet adına açıklamalarda bulunan Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Erol Keleş “Bugün ziyaretlerimiz kapsamında Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettik. Bizleri kabul eden İdris Alan’a teşekkür ediyoruz. İl Başkanımız ve Aday arkadaşlarımız ile birlikte STK’larımızı ziyaret ediyoruz. STK’larımız bizim için çok önemli. Bunların bir ayağı da Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası. Özellikle ilimizin geleceği açısından büyük bir önem arz ediyoruz. Adaylık sürecimiz tamamlandıktan sonra Herşey Elazığ için parolamızla ilimize hizmet etmek adına İdris Başkanımız ile de Elazığ için zamanımızı harcayacağız. Tekrardan bizleri kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum” dedi.