Başkan Alan'dan, ‘Zeytin Dalı’ Operasyonu Açıklaması

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Afrin bölgesine Türk Silahlı Kuvvetlerince başlatılan ‘Zeytin Dalı’ operasyonu ile ilgili açıklamada bulundu. Başkan Alan, "Tarih boyunca İslam’ın bayraktarlığını yapmış, zalimin karşısında ve mazlumun yanında yer almış olan bu kahraman ordu Yüce Allah (c.c.)’ın izniyle muzaffer olacaktır" dedi.

Başkan Alan'dan, ‘Zeytin Dalı’ Operasyonu Açıklaması

Bölücü terör örgütlerinin yuvalandığı Suriye’nin kuzeyindeki Afrin bölgesine Türk Silahlı Kuvvetlerince başlatılan ‘Zeytin Dalı’ operasyonunu değerlendiren Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, “Zulmün karşısında duran ve mazlumun yanında yer alan Mehmetçiğin Yüce Allah (c.c.) yanında olacak ve muzaffer kılacaktır” dedi.

"DUALARIMIZ VE YÜREĞİMİZ MEHMETÇİKLE"

Elazığ iş dünyasının TSK tarafından başlatılan operasyona tam destek verdiğini ve hükümetin almış olduğu kararı sonuna kadar desteklediklerini belirten Başkan Alan açıklamasında, “Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından, Ülkemizin hudut güvenliği ve bölgede istikrarını sağlamak amacıyla Suriye'nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’lı teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını, bunların baskı ve zulmünden kurtarmak üzere başlattığı harekatı sonuna kadar destekliyoruz.

Tarih boyunca İslam’ın bayraktarlığını yapmış, zalimin karşısında ve mazlumun yanında yer almış olan bu kahraman ordu Yüce Allah (c.c.)’ın izniyle muzaffer olacaktır.

Türkiye iktidarı ve muhalefetiyle bir bütün olarak tüm dünyaya birlik ve beraberlik mesajı ile kararlı bir duruş sergilemiştir.

"DEVLETİMİZİN ALDIĞI BU KARARIN SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ"

Türk iş alemi olarak devletimizin aldığı bu kararın sonuna kadar arkasındayız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’nin, güneyinde bir terör koridoruna izin vermeyeceğini günlerden beri söylüyordu. Nitekim Türk Silahlı Kuvvetlerimiz operasyona başlamıştır. Türkiye uluslararası kurallardan doğan hakkını kullanmaktadır. İş dünyasının çatı örgütü olarak devletimizin aldığı bu kararın sonuna kadar arkasındayız. Ülkemizin güvenliği söz konusu olduğunda, ekonomik sonuçların da ne olacağının önemini kaybettiğini özellikle ifade etmek istiyorum.

Bu düşüncelerle; Mehmetçiğin burnu kanamadan harekatı tamamlamasını ve Fetih Suresi yüzsuyu hürmetine Yüce Allah(c.c.)tan muzaffer olmalarını niyaz ediyor, en derin saygılarımı sunuyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137