Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan Elazığ’daki 42 Muhtarla düzenlenen iftar yemeğinde muhtarlarla bir araya geldi.

ALAN: ŞEHRİMİZİN SORUNLARINI EN İYİ MUHTARLARIMIZ BİLİR

Başkan Gürtürk: FHGC 36 Yaşında Başkan Gürtürk: FHGC 36 Yaşında

Muhtarlar ile birlikte olmaktan son derece memnun olduğunu vurgulayan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, “Bugün İftar Programımızda İlimizde seçilmiş 42 Muhtarımızı misafir etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Muhtarlarımızı davet etmemizdeki sebep, seçim döneminde ziyaretlerimiz esnasında Muhtarlarımıza özellikle sık sık bir bir araya gelerek ilimizin problemleri, sıkıntıları üzerine konuşacağımızı, istişare edeceğimizi ifade etmiştik. Sizler bizim değerlimizsiniz, kıymetlimizsiniz. İlimizin problemlerini en iyi bilen sizlersiniz. Allah’a şükürler olsun bu mübarek Ramazan akşamında muhtarlarımız ile bir araya geldik. İfade etmemiz gerekiyor ki; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ramazan aylarında bizlere ayırdığı bütçeler ile Üyelerimizle programlar düzenleyip, ihtiyaç sahibi ailelere yardımcı oluyorduk. Bu sene depremlerden dolayı bu bütçe deprem bölgelerine aktarıldı. Bizler de Yönetim ve Meclisteki arkadaşlarımız ile bir araya gelerek karar aldık. Açıklamamızda mahsur görmüyoruz, 500 Bin TL’lik bütçe ile alışveriş çekleri oluşturduk. Bir kısmını Meclisteki arkadaşlarımıza, bir kısmını da bugün ağırladığımız kıymetli Muhtarlarımız ile paylaşacağız. Bunu açıklamamızdaki amaç da ihtiyaç sahiplerini en iyi muhtarlarımız bilir. Bu noktaya dikkat çekip, öncülük yapmak adına açıklama ihtiyacı duyduk. Katılımlarından ötürü kendilerine Odamız ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Ramazan-ı Şerif’in hayırlar getirmesini yüce Rabbimizden niyaz ediyorum. Ülke olarak kritik bir seçim sürecine girdik. Beraber çalışacağımız arkadaşlarımızdan, İlimize kim hayırlı hizmetlerde bulunacaksa, kim sorunlarımıza problemlerimize koşacaksa, Rabbim onlara nasip etsin. Bu duygu ve düşünceler ile hepinize en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

GÜL: SİYASİLERİMİZ İDRİS ALAN’I ÖRNEK ALSIN

Programda açıklamalarda bulunan Elazığ Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ahmet Gül, “Öncelikle bu mübarek günde bizleri bir araya getiren İdris Alan Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Ramazan Ayının bütün İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Uzun süredir Elazığ’da hiç kimse 42 Mahalle muhtarını bir araya getiremedi. Gerek siyasi, gerekse iş dünyasında sizleri cesur, atılgan ve gözüpek biri olarak biliyoruz. Bu davete bütün muhtarlarımızın katılım göstermesinin sebebi, Başkanımıza olan samimiyet ve güveninden dolayıdır. Ben Elazığ’da İdris Alan’ların sayısının artmasını, Sadece Ticaret ve Sanayi Odası’nda değil, Şehrimizin siyasetinde de İdris Alan gibi isimlerin yer almasını, dolayısıyla ilimizde 2020 yılından beri yaşadıklarımızı en iyi muhtar arkadaşlarımız biliyor. Biz her zaman söylüyoruz, bizlere cesur insanlar lazım. Bu vesile ile siyasilerimizin İdris Alan Başkanımızı örnek almasını temenni ediyorum. Şehrimize Sn. Cumhurbaşkanımız ve Bakanlarımız geldiği zaman nasıl mücadele ettiğini hepimiz gördük. Dolayısıyla muhtarlarımız da cesur olsun, STK’larımız da cesur olsun, Siyasilerimiz de cesur olsun. Bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, Başkanımıza saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

ALTAN: İLİMİZİN BİR DEĞERİ OLAN SAYIN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Muhtarları bir araya getirdiği için Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’a teşekkür ederek konuşmalarına başlayan Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Altan, “ Mübarek Ramazan Ayında bizleri bu güzel mekanda bir araya getiren Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamızın Başkanı çok kıymetli İdris Alan’a teşekkür ediyorum. Allah kendisinden razı olsun. Hayırsever, mert ve cömert bir beyefendi ağabeyimiz bizleri bir araya getirdi. İlimizin bir değeri olan, sevilen ve sayılan İdris Alan başkanımıza teşekkür ediyorum. Bütün İslam Aleminin Ramazan Ayını kutluyor, sevgiler ve saygılar sunuyorum” dedi.