Başkan Alan TKDK’yı Ziyaret Etti

Elazığ Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, TKDK İl Koordinatörü İbrahim Sertaç Yılmaz ile bir araya gelerek, koordinatörlüğün 3. Çağrı Dönemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundular.

Başkan Alan TKDK’yı Ziyaret Etti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörlüğünü ziyaret etti.

“ERZİNCAN VE ELAZIĞ İLİ DAHİL OLMAK ÜZERE ÇOK CİDDİ TEŞVİKLER VAR”

Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, yaptıkları çalışmalardan dolayı koordinatörlüğe teşekkür ederek, “TKDK İl koordinatörümüz geçen haftalarda odamıza ziyarette bulundu ve 3. Çağrı dönemi ile ilgili bize çok ciddi bilgiler verdi ve çok ciddi yatırımları devlet destekliyor. Bu konu ile ilgili güzel açıklamalar yaptı. Özellikle bayanlarla ilgili çok ciddi destekleri var. Erzincan ve Elazığ ili dahil olmak üzere çok ciddi teşvikler var. Bu teşvikler sadece kanatlı hayvanlar ve kanatsız hayvanlarla ilgili değil. Balık ve su ürünleri ile ilgilide ciddi teşvikler var. Bunun yanında Sivrice’de otel yapımı ile ilgili teşvikler var. Çırçır şelalesi ile ilgili teşvikler var ”dedi.

“ELAZIĞ ARTIK YATIRIM CENNETİ OLACAK”

6. Bölge teşvikleri ile Elazığ’ın yatırım cennetine döneceğini söyleyen Başkan Alan, “Elazığ 6. Bölge teşviklerinden yararlanıyor. Elazığ artık yatırım cenneti olacak. Hep beraber hep birlikte Elazığ’ı hak ettiği yere getirmek için elimizden geleni yapacağız ”ifadelerini kullandı.

“AMACIMIZ AVRUPA BİRLİĞİ HİBE PROGRAMLARINDAN İLİMİZİ MAKSİMUM DERECEDE FAYDALANDIRMAK”

Üçüncü çağrı dönemiyle ilgili bilgiler veren, TKDK İl Koordinatörü İbrahim Sertaç Yılmaz bu dönemde Elazığ’ın ihtiyacı olan projelere destek vereceklerini söyleyerek, “21 Mart 2017 tarihi ile IPART 2’nin 3. Çağrı Merkezini ilanını çekmiş bulunuyoruz. Çağrı ilanı kapsamında destek verdiğimiz sektörler hakkında çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret ediyoruz. Başkanımızı da geçen hafta ziyaret ettik. Amacımız Avrupa Birliği Hibe Programlarından ilimizi maksimum derecede faydalandırmak, bu pasta diliminde ne kadar büyük dilim alabilirsek kendimizi o kadar başarılı sayıyoruz. Artı çok başvuru geldiği için biraz daha seçici davranıyoruz. İlimizin önceliği olan projelere öncelik veriyoruz ”diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137