Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Elazığ iş dünyasının sorunlarının çözülmesine yönelik olarak seçimler sonrasında atılması gereken adımlar ile ilgili olarak bir manifesto yayınladı.

ALAN: ELAZIĞ’IN ARTIK ZAMAN KAYBETMEYE TAHAMMÜLÜNÜN OLMADIĞINI VURGULAMAK İSTİYORUM

Seçimlerin Ülkenin ve Elazığ’ın geleceği için çok büyük önem arz ettiğini vurgulayan ETSO Başkanı İdris Alan, “Önümüzde çok önemli bir seçim var. Seçimlerde hangi Cumhurbaşkanı Adayı kazanırsa kazansın, yerelde hangi Milletvekili Adayı icra makamına gelirse gelsin, Elazığ’ın artık zaman kaybetmeye tahammülünün olmadığını vurgulamak istiyorum. İdris Alan olarak kendimi her zaman Elazığ sevdalısı olarak bildim. Elazığ’ın menfaatleri için de gereken her yerde, herşeyi söyledim, söylemeye devam edeceğim” dedi.

ALAN: BU MADDELERİN SÜREKLİ TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Seçimin sonucu ne olursa olsun şehir için bir şeyler yapılması gerektiğini ifade eden Başkan Alan, “Elazığ hak ettiği yerde olmalıdır. Bizim bu yapılması gerekenler ile ilgili olarak bir listemiz var ve bu maddelerin sürekli takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

İl Genel Meclisi Komisyon Üyeleri Belli Oldu İl Genel Meclisi Komisyon Üyeleri Belli Oldu

Manifestoda öne çıkan konular, Uluova ve Kuzova Sulama Projesi, TEKNOVA OSB’nin acilen tamamlanarak hayata geçmesi, Pertek Köprüsü’nün hızla tamamlanması, Palu – Kovancılar – Karakoçan Karma OSB’nin hızla yatırım planına dahil edilmesi, Yöresel Ürünlerin pazarının genişletilmesi, Yeşil Mutabakata bağlı kalınarak ilimizin geleceğini erkenden inşa etmeye başlanması, Elazığ Milletvekillerinin üst düzeyde görevlendirilmeleri, Ticareti olumsuz etkileyen havayolu ulaşımı saatlerinin düzenlenmesi ve sefer sayısının artırılması, sağlık turizminin önünün açılması,

- İl için alınacak kararlarda, başta oda olmak üzere STK’ların ve paydaşların görüşlerinin alınması, Elazığ’a acemi birliğinin kaydırılması, Lojistik Üs Projesinin desteklenerek hayata geçirilmesi yer aldı.