Başkan Arslan, 172 Ülkeye Oyun İhracatı Yapan Roof Stacks Yazılım A.Ş. Firmasını Kutladı

Brand Finance tarafından hazırlanan “Dünyanın En Değerli 500 Markası” raporunda yazılım sektöründe yer alan Elazığ TSO Üyesi Roof Stacks Yazılım A.Ş. firmasını kutlayan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, 2021 yılında 172 ülkeye oyun markası olan Roof Games ile girmeyi başaran firmayı kutlayarak, “Elazığ adına işletmemizle gurur duyduk” ifadelerinde bulundu…

Başkan Arslan, 172 Ülkeye Oyun İhracatı Yapan Roof Stacks Yazılım A.Ş. Firmasını Kutladı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan hazırlanan “Dünyanın En Değerli 500 Markası” raporunda yazılım sektöründe yer alan Elazığ TSO Üyesi Roof Stacks Yazılım A.Ş. firmasını kutladı.

ARSLAN: ELAZIĞ ADINA ÇOK DEĞERLİ BİR BAŞARI

Başkan Arslan değerlendirmesinde, “2021 yılı itibarı ile ilk altı aylık dönemde yapmış olduğumuz 165 Milyon Dolar ihracatımızla 2020 yılının 12 ayından fazla, deprem öncesi olan 2019 yılının ise ilk 10 ayına yakın ihracat gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Odamız Üyesi olan Roof Stacks Yazılım A.Ş. firmamız ise yazılım alanında kendi markası olan Roof Games oyun ile 172 ülkeye girme başarısı göstererek Brand Finance tarafından hazırlanan Dünyanın En Değerli 500 Markası listesine yazılım sektöründe girerek Elazığ adına çok önemli bir başarı göstermiştir. Firma yetkilisi Sayın Burak Soylu ve tüm ekip çalışanlarını Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası adına tebrik ediyorum. Roof Stacks Yazılım A. Ş. dünyadaki en büyük 10 teknoloji firması arasında olma yolunda başarışla ilerliyor. Yazılım alanındaki tecrübesini oyun sektörüne de taşıyan Roof Games geliştirmiş olduğu üçüncü oyununu İOS ve Android mağazalarında 172 ülkede kullanıcılara sunmuştur” ifadelerini kullandı.

ETSO: İLİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİNE YÜREKTEN İNANMAKTAYIM

Başkan Arslan, “2020 yılının ilk ayından başlayarak Covid-19 salgını süreci, eğitimden sağlığa ve gıdaya insan hayatını doğrudan ilgilendiren tüm sektörleri etkilemiştir. Salgını fırsata çeviren ve karlı çıkan sektörlerden biri şüphesiz teknoloji oldu. Uzaktan çalışma ve sokağa çıkma yasaklarının da etkisiyle e-ticaret, oyun, telefon ve bilgisayar alanlarında iş yapan şirketlerden bazıları bu dönemde marka değerlerini yüzde artırmayı başardı. Odamız Üyesi Roof Stacks Yazılım A. Ş.’de bunlardan biri olmuştur. Şirketin hem yazılım hem de oyun alanlarında çok daha başarılı yerlere ulaşarak ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanmaktayım. Bu vesile ile, şirket yetkilileri ve tüm çalışanlarını bir kez daha tebrik ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Hakan
Hakan - 3 yıl Önce

Elazığ ve Elazığlı budur işte. Tüm çalışanlarını kutluyor , başarılarının devamını diliyorum...

Ethem Gülbay
Ethem Gülbay - 3 yıl Önce

Başkanım bu firmaya odanızca elinizden gelen maddi desteğide verin.

SIRADAKİ HABER

banner137