Elazığ’da Kayıtlı Araç Sayısı Belli Oldu Elazığ’da Kayıtlı Araç Sayısı Belli Oldu

Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Öz Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası (Öz Sağlık-İş) Elazığ Şube Başkanı İrfan Demirtaş, Ankara’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Başkent temasları kapsamında Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, Hizmet İş Sendikası Kurucu ve Onursal Genel Başkanı Hüseyin Tanrıverdi ve Emniyet Genel Müdürü Elazığlı hemşehrimiz Mehmet Aktaş'ı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

DEMİRTAŞ: BAŞKENTTE ELAZIĞLI BÜROKRATLARIN VARLIĞI BİZİ ZİYADESİYLE GURURLANDIRMAKTADIR

Başkent temasları hakkında açıklama yapan Öz-Sağlık-İş Elazığ Şube Başkanı İrfan Demirtaş, “Üyelerinin yaşadıkları sorunların çözümü noktasında Başkentte çeşitli temaslarda bulunduk. Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanımız Devlet Sert, Hizmet İş Sendikası Kurucu ve Onursal Genel Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, Genel Başkan Yardımcılarımızı ziyarette bulunduk.Sendika yöneticilerimize Elazığ'da ki üyelerimizin yaşadığı sorunlar ve sendikal faaliyetlerimiz hakkında bilgi verdik. Genel başkanımız ve genel merkezimizin bizlere gösterdiği ilgi alaka ve çözüm odaklı sonuçlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Ayrıca Emniyet Genel Müdürü hemşehrimiz Mehmet Aktaş'a da ziyaret ederek Güvenlik Görevlisi üyelerimizin yaşadıkları sorunları ilettik. Genel müdürümüze konuya olan ilgileri ve misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ederim. Başkentte Elazığlı bürokratların varlığı bizi ziyadesiyle gururlandırmaktadır" dedi.